Gastaldi: Bu Yıl Bizim İçin Zorlu Bir Başlangıç Oldu

yazar:

kategori:

Lotus takım patronu Federico Gastaldi, Lotus’un sezonun başında oldukça sıkıntılı bir durum içerisinde olduğunu kabul ediyor.

“Montreal mükemmel bir şehir. Oraya gittiğinizde herkes sizi fantastik şekilde karşılayacaktır. Montreal aynı zamanda ticari anlamda da güçlü bir yer. Orada birçok misafirimiz olacak”

“Pistin karakteristiği aracımıza uygun görünmüyor. Orada güçlü olamayabiliriz. Ama en kısa sürede zayıf yönlerimizden kurtulacağız”

“Monaco sinir bozucu bir deneyim oldu. Pastor’un aracını başlangıçta çalıştırmayı başaramadık. Romain ise yine iyi bir yarış çıkartarak birkaç puan ile birlikte eve dönmemizi sağladı. Eğer Pastor yarışsaydı muhtemelen o da iyi puanlar alacaktı. Takım içerisindeki tüm personellerimiz için sinir bozucu bir durumdu. Enstone’deki ekibimiz Pastor’un yine  aynı sorunlar ile karşılaşmaması için sıkı şekilde çalışıyor”

“Kesinlikle Pastor bu yıl zor zamanlar geçiriyor. Zorlu bir başlangıç yaşadık. Pastor birçok kez dayanıklılık problemiyle karşılaştı. O deneyimli ve hızlı bir sürücü. Tüm sürücüler gibi onunda yarışmak istediğini biliyorum. Fakat Monaco kötü bir hafta sonu oldu. Araçtan istediği hızı alamamasına karşın yarışı iyi bir noktada bitirebilmek için sağlam bir stratejimiz vardı”

“Bu yıl bizim için zorlu bir başlangıç oldu. Sezonun başında istediğimiz yerde değildik. Ancak zamanla düzeleceğimize olan inancımız tamdı”


Yorumlar

“Gastaldi: Bu Yıl Bizim İçin Zorlu Bir Başlangıç Oldu” için 2 yanıt

  1. başlığı gördükten sonra tepkim

  2. başlığı gördükten sonra tepkim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir