Ricciardo: Üst Düzey Bir Pilot Olduğumu Kanıtladım

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo Red Bull kariyerine etkileyici bir başlangıç yaparak üst düzey bir dürücü olduğunu kanıtladığına inanıyor.

Avustralyalı pilot son iki yarışı podyumda tamamladı ve Avustralya GP’sinde aracı diskalifiye edilmeseydi üç kez orada olacaktı. Ricciardo şu an sürücüler şampiyonasında takım arkadaşı Sebastian Vettel’in 9 puan önünde dördüncü sırada.

“Vettel’i yenmek kesinlikle kötü bir şey değil, bu devam ettiği sürece kendime güvenim artıyor. Bunu yapabileceğimi, özellikle Seb’i yenmeyi değil, üst düzey bir takımda önlerde mücadele edebileceğimi çoktan kanıtlamış olduğumu düşünüyorum.”

“Şampiyonada neler olursa olsun, biz olmadığımız sürece muhtemelen çok farketmeyecek. Red Bull belirli yarışlarla ve benim başarıp başaramadıklarımla ilgileniyor.”

“Vettel’i yenmek diğer bir başkasını yenmekten farksız. Ondan öğrenmeye çalışmak önemli, bunu yapmamak aptallık olur, çünkü o dünyanın en iyisi. Ancak aynı zamanda kendime odaklandığımda daha iyi çalışıyorum ve Seb’in yaptıklarına bakarsam bu beni yapmak zorunda olduğum şeylerden alıkoyuyor.”

“Yeteneklerime çok inanıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapabilirsem sonuçlarını alabilirim. Şu an %95 kendime odaklanmış durumdayım ve Seb’den birşeyler öğrenebilirsem yapacağım.”


Yorumlar

“Ricciardo: Üst Düzey Bir Pilot Olduğumu Kanıtladım” için 3 yanıt

  1. Garip ve tezatlarla dolu bir açiklama olmus bence,Vettel dunyanin en iyisiyse,sende su ana kadar ondan iyiysen,su ana kadarki performansa gore sen dunyanin en iyisisin,Vetteli yenmek bir baskasini yenmekten farksizsa,Vettel nasil dunyanin en iyisi oluyor,rakip olarak Real Betisi yenmek farklidir Real Madridi yenmek farklidir,alinan haz ve mutluluk farklidir,erken bir açiklamada olmus bence,bunca yildir Alonso.Raikkonen ya da Hamiltonun ben ust duzey bir pilotum dedigini gormedim,bu tip konusmalari onlar için hep baskalari yapti,Ricciardonun tek savunulacak tarafi sezona kimsenin beklemedigi kadar mukemmel baslamasi,bu tip bir sezon baslangicini Hamilton yapmisti en son,bu yuzden biraz mutluluk ve basari sarhosu olmasi normal…

  2. Övmüş mü, sövmüş mü anlamadım 🙂

  3. destan gibi bir açıklama olmuş

    güzel mesajlar içerisinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir