Raikkonen ve Magnussen Görüşmeyi Düşünmüyorlar

yazar:

kategori:

Bu sene bir çok kez pist üstünde birbirleriyle mücadele eden ve çeşitli temaslar yaşayan Kimi Raikkonen ile Kevin Magnussen, henüz bir görüşme yapmayı planlamadıklarını söylediler.

Bu sene Formula 1’deki ilk dönemini geçiren Magnussen, Raikkonen ile birden fazla temas yaşadı.

Magnussen “Gerçekten konuşacak bir şey yok. O farklı olaylarda neler olduğunu ikimiz de biliyoruz bu yüzden ders çıkarıp ilerlemeliyiz.”

“Kasıtlı olarak bir şey yapmadık. Kaza ile oldu.” dedi.

Raikkonen Monaco’da yaşananlarla ilgili “Haberlerde istediğini söyleyebilir, kendi tercihi.”

“Bazen o tür şeyler oluyor. Onu geçmeye çalıştım ancak ona vurmadım. Sadece daha fazla dönemedim.”

“Geri gelirken ona vurdum çünkü arkamdaydı. Onu biraz geri itmek zorundaydım ancak istediğini söyleyebilir. Bu ona kalmış bir şey.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen ve Magnussen Görüşmeyi Düşünmüyorlar” için 6 yanıt

  1. Yeni bir aşk mı doğuyor?

    Hamilton ve Massa v2

  2. Öncelikle, Raikkonen’in geçme çabası doğal. Ancak yaptığı atak düşüncesizce oldu. Aracın tepkilerini 6 yarıştır bilen bir pilotun o aracın nerede durabileceğini bilmesi gerekirdi. Ancak olmadı..Magnussen burada kurban durumunda açıkçası..Her yarış birileri bu şanssızlığa kurban gidebilir. Aynı yarış Perez’de Button’un içeri girmesine kurban gitti ve daha ilk turda tüm yarış bitti onun için. Raikkonen’de çok defa bu şanssızlıkları yaşadı, diğer pilotlarda yaşadı. Üzerine çok konuşulacak bir durum değil.

  3. Raikkonenin istedigini soyleyebilir yorumu Magnussenin “Heralde icki iciyordu o sira” yorumuna verdigi cevap.

  4. Bence yanlış falan degıldı f1 burası bu sporun doğasında gecıs war yoksa bu pılotlar nıye yarışıyorlar yada bız neden ızlıyoruz f1 ı dıye sormak gerekır aksı taktırınde asla o tur olaylar ıcın bır pılotu suçlamam ben cunku adamda rakıbını geçme azmını gordugum ıcın (art nıyet olmadan ) tamamıyle yaptığın seyın arkasında olurum ve bazı kısıler de nedense raı nın yaptığı gecısı yanlıs bulmuş bende onlara bı yurun gıdın allah askına dıyorum

    1. StrongUnion avatarı

      arkadaşım demek istediğini çok iyi anladım beni yanlış anlama geçişe yanlış demedim geçiş esnasında yapmış olduğu hataya yanlış dedim. o virajda bir sürü pilot atak yapıyor niye raide yapmasın en azından seninde dediğin gibi hırs var yalnız biraz daha temkinli girebilirdi o viraja diye düşünüyorum. Sonuçta hata yaptı biraz daha yavaş gelip dönebilirdi zaten içerdesin magnussen durmak zorunda kalırdı ha bunun yarış esnasında düşünemez ama Bence fazla hırs yaptı biz zaten o yarışta rainin neler yapacağını gördük. Geçen senede böyle hırsla ataklar yaptı ama hiç böyle hata yapmamıştı ondan dedim.

  5. StrongUnion avatarı

    Bazıları Raikkonen kendisi hata yaptığında bişi yok ama başkası hata yaptığında deliriyor küplere biniyor diyorlar. Raikkonen Monaco’da yaşananlarla ilgili “Haberlerde istediğini söyleyebilir, kendi tercihi.” bu söz onlara iyi bir ders veriyor. Doğru söylüyor monaco da yaptığı çok yanlıştı Magnusseninde kızmaya hakkı var diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir