Rosberg: “Mercedes’te İlişkiler Artık Daha Zor”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, son dönemde Lewis Hamilton ile yaşadıklarının ardından artık ilişkileri kontrol etmenin daha zor olacağını söyledi.

Özellikle Monaco GP hafta sonunda ikili arasındaki ilişkiler oldukça gerildi. Hamilton dün yaptığı açıklamada sorunun olmadığını söylemişti ancak Rosberg daha temkinli yaklaşıyor.

Rosberg “Her zaman, daha zor olan dönemlerimiz oldu. Ancak 15 senelik geçmişi olan bir saygı temelimiz var. Önemli olan bu.”

“Sonuç olarak her zaman konuşup ilerliyoruz. Bu sefer de öyle oldu.”

“İlişkimiz de bir değişiklik yok. Eskisi gibi devam ediyor. Fark yok. Ancak açık bir şekilde artık daha zor.”

“Her hafta sonu savaşıyoruz. Bize karşı sadece o var ve başka kimse yok. Öyle olunca daha zor oluyor.” dedi.

Rosberg, Monaco GP’den önce İspanya’da da sorunlar yaşadıklarını söyledi.

Rosberg “Bu kadar erken, her yarış galibiyet mücadelesi verirken sorun yaşamamıza şaşırdım mı? Hayır. Her zaman öyle oldu. Karting dönemimiz de böyleydi.”

“Zorluklar yaşadık ve o dönemlerde de her zaman galibiyet mücadelesi veriyorduk. Bu yüzden şaşırmadım.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Mercedes’te İlişkiler Artık Daha Zor”” için 8 yanıt

  1. olm pilotlar görmüyo sizin yorumları

    tartışmayın şöyle

    tek adam gibi site burası kaldı zaten

  2. Karting ok ama burasi F1 ve en ust seviyede yarisiyorsunuz, bu sezon Lewis ile Rosberg arasinda ipler koparsa sasirmam (ki bu olursa Lewis yuzunden olur)..

    Mercedes`in kaybedecegi bir sey yok, nasilsa iki sampiyonayida kazanacaklar, bu durumda yarismalarina izin vermeleri hem onlara (reklam anlaminda) hem F1 severlere yarar, Toto ve Niki`ye tesekkur etmeliyiz izin verdikleri icin. Ama bu ikisi arasinda ki sorunlari bastirmak ve adil olarak hizli olanin kazanmasini istiyorlarsa iki garaj arasinda ki bilgi alisverisini kesmeliler artik..

    1. Not: Lewis yuzunden olur dememin sebebi Lewis`in yenilgiyi kabullenemiyor olmasindandir, baska bir sey gelmesin akliniza..

    2. Bak dostum sürekli Hamilton karşıtı yorumlar yapıyorsunda F1’i pist üzerinde tartışacaksak sezonun ilk saçmalığını saçma bir şekilde dışarı taşan Rosberg yapmıştır yok işte Hamilton zengin – fakir edebiyatı yaptı ilk o başlattı bunları geçiniz bu adamlara dakika başı soru soruyorlar röportajlarının birinde söylemiş olabilir asıl olan tüm dünyanın gözü ile gördüğü Rosberg’in yaptığıdır Monaco’da Pole galibiyetin %70-80’i derler onun dışında Avustralya’da Hamilton mekanik arıza ile kaldı Rosberg bu yarışları kazandı sana tavsiyem al eline yiyeceklerini geç tv’nin karşısına Hamilton nasıl Rosberg’i pist üzerinde yeniyor izle 🙂

      1. Adam yukarıda not çakıp belirtmiş, daha ne desin?

        1. Hangi yenilgi şaibeli Pole ile alınan zafere karşı olan yenilgi mi ? Ben diyorum ki delikanlı gibi yarışsınlar Rosberg Hamilton’ı mağlup ederse biz onu alkışlarız sorun yok Hamilton’ında alkışlayacağını biliyorum Vettel 9 yarış üst üste kazanırken ben ne kadar sıkılsam da alkışladım sizin de bunu yapabilmenizi öneririm hazımsızlığın luzumu yok

      2. Bana gostersene yaptigim Lewis karsiti yorumlardan bir kac tane? 🙂

        Lewis yenilgiyi kabullenemiyor, bunu net biliyoruz ve bu bir pilot icin kotu bir sey degil. Ancak insan olarak kotu birsey cunku agresiflesip cocuklasiyor, Rosberg ona gore daha olgun ve hatta politik davraniyor.

        Ve birini secmem gerekse Lewis`i secerdim emin ol 🙂 Iki garaj arasinda ki bilgi paylasiminin kesilmesi kimin isine yarar sence? Tabi ki Lewis`in. Bunu onermemden anlaman lazimdi aslinda ya neyse..

  3. Buradan sonra saf hız konuşsun Rosberg efendi. Hamilton bazılarına göre fazla konuşuyor olabilir ancak kurnazlık edip yarışa 1-0 önde başlamak gibi adeti yoktur. Biz F1 fanları sizi adil bir şekilde pistte yarışırken görmek isteriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir