Red Bull, Renault İle Yolları Ayırmayacağını Açıkladı

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner,  motor partnerleri Renault ile yollarını ayırmayı planladıkları yönündeki iddiaları yalanladı ancak Fransız üreticinin anlaşmadaki performans vaatlerini karşılaması gerektiğini söyledi.

Renault’nun beklenen performansı verememesinin ardından Red Bull, özellikle de Helmut Marko’nun açıklamaları tarafların ayrılabileceği spekülasyonlarını beraberinde getirdi

Horner “Gelecek sene Renault motoru kullanacağımız % 100 kesin. Renault ile çok seneli anlaşmamız var ancak her anlaşmada performans kriteri yer alır.”

“Ancak şu anda herhangi bir alternatifi değerlendirmiyoruz.”

“Renault’nun şu anda ne durumda olduklarını anladılar. Carlos Ghosn Monte Carlo’ya gelip neler olduğunu görmek istedi. Onların mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde gelişmelerini isteme dışında herhangi bir ultimatom söz konusu değil.”

“Son senelerde onlarla büyük başarılar elde ettik. Tüm yarış galibiyetlerimiz Renault ile geldi ve onlara, sorunlarını çözecekleri konusunda güveniyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull, Renault İle Yolları Ayırmayacağını Açıkladı” için bir yanıt

  1. Sene başından beri Renault öyle Renault şöyle diyorlardı bence hepsi fiyaskoydu yeni kurallara bütün manada en çok uyum sağlayan takım uzun zamandır bu kurallar üzerinde çalışan Mercedes oldu ağustos böceği karınca hikayesi gibi diğer takımlar elbette Mercedes’i yakalayacaktır ama bu sene için çok geç Renault’a bahaneler bulmayı biran önce bırakması gerek Red Bull’un işine bakması gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir