Ricciardo: “Red Bull Mükemmel Olmak Zorunda”

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Kanada GP sıralamalarında mükemmel olamazlarsa gridde oldukça gerilerde kalabileceklerini söyledi.

Red Bull’un Kanada’da zorlanması bekleniyordu ancak Sebastian Vettel dün 3. olmayı başardı. Ricciardo ise her şeyi mükemmel yapamamaları halinde çok geriye düşebileceklerini söyledi.

Mercedes pilotları ile mücadele edip edemeyeceklerinin sorulması üzerine Ricciardo “Her şeyi doğru yaparsak onlarla mücadele edebiliriz. Gerçekten yakınız. Ancak hata yaparsak daha önce gördüğümüz gibi çok geride kalabiliriz.”

“Bu yüzden her şeyi en iyi şekilde yapmalıyız.”

“Dürüst olmak gerekirse oldukça yakın görünüyoruz. Bunun dışında ilk çizgi için olmasa bile 2. çizgi için mücadele edebilecek takımlar var. Bu hafta sonu herkes daha yakın görünüyor.”

“Önde olmak için mümkün olan her şeyin maksimumunu yapmalıyız. Bugün bunu yapamadık ama üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

Cuma günkü antrenmanlarda 12. sırada kalan Ricciardo, araçta rahat olmadığını söyledi. Ricciardo “Biraz şaşırtıcı oldu.”

“Daha yukarıda olmayı umuyorduk. Henüz araçta rahat hissetmiyorum ancak aynı zamanda 1.5 sn yavaş olduğumu da düşünmüyorum.”

“Bu durumu anlamamız lazım. İyi olan şey Seb’in hızlı olması. Bu yüzden nerede olduğumuzu görebiliyoruz. Hangi alanda çalışmamız gerektiğini, ne kadar yükselebileceğimizi biliyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir