Raikkonen Hala Ferrari Aracının Kontrolünden Memnun Değil

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Kanada’da cuma günkü antrenmanlarda takım arkadaşı Fernando Alonso’yu geçmesine rağmen hala Ferrari aracının kontrolünden memnun olmadığını söyledi.

Raikkonen “F14T’nin kontrolünden hala % 100 memnun değilim ancak topladığımız verileri analiz yaptıktan sonra sıralamalar ve yarış için doğru bir yol bulacağımızdan eminim.”

“Bu sabah araçtaki sorun nedeniyle planladığımız kadar sürüş yapamadım ve bu asla iyi bir şey değildir çünkü çok fazla tur atmak çok önemli.”

“Takımın hızlı çalışması sayesinde  öğleden sonra sabahki kaybımızı telafi ettik. Tahmin yürütmek için erken olsa da fena bir gün değildi ve günün sonunda araç içerisindeki hislerim biraz gelişti.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen Hala Ferrari Aracının Kontrolünden Memnun Değil” için 12 yanıt

  1. Murat AYDIN avatarı

    Yanlış anlamakta gayret edenler ya da Türkçe’si kıt olanlar var. “Aracın kontrolünden memnun değilim” demek “araca alışamadım demek” mi oluyor? Bu farkı ayırt edemeyenler önce Türkçe dersi alsın sonra yorum yapmayı denesinler. Bişeyden memnun kalmadığınızda sorun illaki sizden kaynaklanıyor anlamına gelmez bu. Kötü yemek yapan bir aşçının yemeklerinden memnun kalmayınca “yaptığı yemeklere alışamadım” deyip kendinizi mi suçlarsınız?

  2. OtonomAktor avatarı

    sürekli kontra vermek zorunda kalıyor hem alo hem rai. bu denge problemini de aşabilirse merco ile o zaman “az da olsa” rekabet edebilirler.

  3. Bu işinde suyu çıktı. Masaj koltuğu mu arıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadık. Sene sonuna doğru ancak alışacak gibi.

  4. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    Ne zaman memnun ki.

  5. Dünkü antrenmanlarda da zaten arabayla kavga etti kontrol edicem diye.

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Of kimi offf ne zaman memnun kalacan şu araçtan, lotusda 2 sene alışamadın, direksiyondu zarttı zurttu diye, burda da nerdeyse sezonun yarısı oldu hala memnun kalacan.

    1. Valla biz bile SIKILDIK 🙂

      Yeni yaris muhendisi ile duzelir insallah sorunlar, eskisi tam bir faciaydi, bu yuzden olabilir diye dusunuyorum..

    2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay
    3. Kim memnun ki şu araçtan da Kimi memnun kalsın?

    4. Onur Gentas avatarı

      Kimi’nin lotusta direksiyon ile ilgili şikayetleri yerinde şikayetlerdi diye hatırlıyorum ki bu sorun çözülünce de ciddi işler çıkarmıştı. 2012 ve 2013 yıllarında bu kadar iyi bir performans göstermiş bir pilotun aracına alışamadığını söylemek bana biraz tuhaf geldi açıkçası. Her pilot bazı yarışlarda araçla ilgili şikayetlerde bulunur ki bunları araca alışamadı gibi algılamak bana göre yanlış olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir