Alonso Güncellemelerden Memnun

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’nin Kanada’ya getirdiği güncellemelerin işe yaradığını söyledi.

Kanada’ya hem aerodinamik hem de motor güncellemeleriyle gelen Ferrari, cuma günkü antrenmanlarda ön bölüme daha yakın göründü.

Alonso “Bugünkü testlerden memnunum çünkü büyük sorunlar yaşamadan bir çok çalışma yaptık. Bazı yeni parçaları denedik ve şimdi onların nasıl çalıştıklarını anlamamız lazım.”

“Her cuma olduğu gibi topladığımız verileri analiz edip sıralamalara mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmalıyız. Lastik davranışlarının Monaco’ya çok benzer olduğunu hesaba katmalıyız. ”

“Süper yumuşak lastikler eskisi gibi değiller. Yarışta daha uzun süre dayanıyorlar. O yüzden sıralamalarda ya da yarışın ilk bölümünde sorun olmasını  beklemiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso Güncellemelerden Memnun” için 3 yanıt

  1. Yıllar boyu hep aynı açıklamaları dinlediğimiz için halen inanamıyorum. 1 yarışta yaklaşık 1.5sn lik fark erimez. Tamam Montreal Çin gibi Ferrariye uyan bir pist ama bu işte bir gariplik var. Rai ninde problemlerini çözerlerse 2. takım konumundayız. Yalnız Mercedesler tank gibi. Sadece ilk yarış Hamilton aracı arıza yaptı.Sonrasına ne arıza, ne kaza ne hata yok. Her yarış duble.

  2. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    bu açıklamalar podyum alırım demek..

  3. umitisbilen avatarı

    memnın mı? bea 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir