Raikkonen, Yardımsız Sürüşten Keyif Aldı

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz ay Brezilya’da aldığı galibiyet ile ilk şampiyonluğunu kazanan Ferrari pilotu Jerez’de çalışmalara döndü ve gelecek sezon için elektronik yardımların olmadığı aracı ile çalışmaya başladı.

Raikkonen çalışmaya döndüğü için mutlu olduğunu ve çalışmalara gelecek sezon ayarlarıyla başlamanın önemli olduğunu söyledi.

Raikkonen "Eğer Brezilya’da kullandığım Ferrari’yi kullanacak olsaydım tatilime devam ederdim. Tüm yeni elektronik sistemin olduğu bu testlerde olmak zorundasınız. Tekrar kokpitte olduğum için mutlu olduğumu inkar edemem."

"Şuanda aracın kontrolünü kaybetmek daha kolay, özellikle viraj çıkışlarında."

"Sauber ile giriş yaptığım 2000 sezonunda da böyleydi. Daha sonra 10 silindirli motorlar çok yardım etti çünkü vitesler ile daha fazla oynayabiyordunuz ve güç aşamalı olarak geliyordu. V8’lerde ise herşey daha acımasız."

"Sonuçta yeni elektronik sistem ile sürüş daha eğlenceli." dedi.

Raikkonen ayrıca artık 2. şampiyonluğu kazanmaya odaklandığını söyledi.

Raikkonen "Artık kimse bana ne zaman şampiyon olacağımı sormayacak. Bundan sonra 2. şampiyonluğu kazanmaya odaklanacağım." dedi.


Yorumlar

  1. kimi çok süpersin bolum:D

  2. ah yavrum demek rahatsız ediyolardıı ne zaman şampiyon olcaksın diye sorup
    kıyamam 😀

  3. bence de! 🙂 bu verilen ara çoook uzun…:)

  4. bence de! 🙂 bu verilen ara çoook uzun…:)

  5. Sampiyonluk Raikkonen`i rahatlatmisa benziyor, stressiz daha agresif ve iyi olacaktir Kimi, yarislar baslasada koltuklarimiza yapissak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir