Barcelona Testleri Üçüncü Gün – Renault

yazar:

kategori:

Renault’un kış testlerinin açılış seansı bugün Catalunya pistinde sonuca vardı. Takım Nelson Piquet ile birlikte R28 üzerinde çalışmasına devam etti ve bu haftaki üçüncü test gününü tamamladı.

Takımın programı slick lastiklerin değerlendirilmesine devam edilmesini ve 2009 ayarlarına göre simule edilmiş R28 ile R&D çalışmalarını kapsıyordu. Piquet sorunsuz bir gün geçirdi ve toplamda 94 tur tamamladı ve 1:22.148 ile dokuzuncu en hızlı isim oldu.

Nelson Piquet

" Yoğun bir sabah geçirdik, bu haftanın başında başladığımız lastik değerlendirmesi ve gelecek yıl hazırlıkları için daha fazla gelişim bölümlerini inceleme çalışmalarına devam ettik. Araç hala 2009’a göre ayarlanmış haliyle tuhaf davranıyor fakat şu anda çok fazla veirye sahibiz ve bu yüzden takım için çok değerli birkaç gün geçirdik."

Christian Silk, Şef Test Mühendisi

" Bizim için iyi bir test dönemi oldu ve programdaki temel test parçalarını kapsayan bir çalışma yapmayı başardık. Birkaç R&D parçası denedik ve bazı pozitif sonuçlar aldık. Araç üzerinde slick lastikler ile çalışmak yararlı oldu ve mühendisler fabrikaya götürecekleri ve birkaç hafta sonraki test döneminden önce bakabileceleri değerli verilere sahipler."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir