Magnussen: Orta Grubun En Hızlısıyız

yazar:

kategori:

McLaren’in Danimarkalı pilotu Kevin Magnussen, McLaren’in orta grubun en hızlı takımı olduğuna inanıyor.

“Araçta olumlu ve iyi hissediyorum. Son yarışların aksine kesinlikle kullanımı daha iyi”

“Bu hafta sonu sıcak olmaya devam ederse lastiklerde aşırı ısınma olacaktır. Ama bu durum herkes için aynı. Özellikle çok sorun ile karşılaştığımız opsiyon lastik üzerinde yeni bir sorun daha eklenmiş olacak. O yüzden elimizden geldiği kadar lastikleri iyi yönetmeliyiz”

“Güçlü bir ekibimiz var. Bu hafta sonuna iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Orta grubun en hızlı takımı olarak görünüyoruz. Orada kalmaya devam edebiliriz”

Jenson Button ise lastiklerin önemine dikkat çekiyor.

“Sabahki uzun mesafeli turlarımız saygın görünüyordu. Düşük yakıt performansımız ise kötü değildi. FP2’de bazı ayar değişiklikleri yaptık, ancak yüksek yakıt yükü performansıma pek etki etmedi”

“Yüksek yakıt yüküyle attığımız uzun vadeli turlarda lastiklerin nasıl tepki verdiğine baktık. Özelikle süper yumuşak lastiği yönetmek zordu. Ancak en doğru bilgiye yarın ve pazar günü ulaşacağız”

“Herşeye rağmen birçok yararlı veri topladık. Bu vereceğimiz kararlarda bize yardımcı olacak. Sadece dengeyi değil, lastikleri yarışta nasıl yöneteceğimize dair de bilgilerimiz var”

“Aracımız Monte Carlo’ya oranla daha güçlü görünüyor. Beklediğimiz gibi burada daha güçlüyüz ve umarım öyle olmaya devam edebiliriz”


Yorumlar

“Magnussen: Orta Grubun En Hızlısıyız” için 7 yanıt

  1. Zamanla hedefler değişiyor.

    Şimdi Ferrari orta grupta mı, yoksa ön grupta mı?

  2. Lewis_Didem avatarı

    Elbet bigün orta gruptan kurtulup galibiyet mücadelesi verecek araca sahip olacağız 🙂 oyüzden bu durumu geçiş dönemi olarak görüyor sene sonunda takımlarda 4.olursak yeter diyorum.

  3. Onur Gentas avatarı

    Zamanında Hamilton bir yarıştan sonra bizim rekabet edeceğimiz takım toro rosso olmamalı demişti. Şimdiyse orta grubun en hızlı takımı olmaktan gurur duyacak hale gelmiş durumda takım.

  4. yazık.

  5. FerrariFanTR avatarı

    Bravoo

  6. Koskoca McLaren takımının düştüğü hallere bak

    En hızlı orta grup takımı olmakla övünüyor kar

    1. lafı ağzımdan aldın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir