Rosberg: Mücadele İkimiz Arasında Olacak

yazar:

kategori: ,

Nico Rosberg Kanada GP’sinde takım arkadaşı Lewis Hamilton ile savaşmayı bekliyor.

Her üç antrenman seansının ve sıralamaların ilk iki seansının hızlı ismi Lewis Hamilton’dı, ancak Rosberg son seansta takım arkadaşını 0.076 saniye farkla geride bırakarak polün sahibi oldu.

Williams ve Red Bull sıralamalarda hızlı göründüler, ancak Rosberg sadece takım arkadaşıyla savaşacağını düşünüyor.

“Şimdilik sadece ikimiz arasında olmasını bekliyorum. Elbette sürprizler olabilir, bu yüzden zorladığımızdan emin olacağız, ancak yarış performansına hala yeterli farka sahibiz.”

Rosberg Monako’da kazandıktan sonra kendine güveninin yerine geldiğini de kabul ediyor.

“İyi bir sonuç alırsanız biraz daha iyi olursunuz. Arkamda iyi bir sonuç var, buraya son yarışı kazanmış olarak geldim ve bu her zaman faydalıdır. Lewis’in bir kazanma serisi oldu ve bunu sona erdirmek önemliydi.”

Hamilton Montreal’de üç kez kazandı ve haftasonu boyunca hızlı göründü. Ancak Rosberg önceki rekorları düşünmediğini ve sonuca şaşırmadığını söylüyor.

“Bu istatistiktir. Buraya gelene kadar istatistikleri bilmiyordum, bana Cuma günü siz söylediniz. Bana göre diğerleri gibi bir pist ve  eğlendiğim bir pist. Gerçekten harika bir pist, zorlayıcı bir pist ve bu şekilde hiç düşünmedim. Her zaman önde olma şansımın olduğunu düşündüm ve bu işe yaradığı için çok, çok mutluyum.”


Yorumlar

“Rosberg: Mücadele İkimiz Arasında Olacak” için bir yanıt

  1. rosberg power avatarı
    rosberg power

    umarım bir galibiyet daha gelir ama işimiz çok zor hamilton tam bir yarış pilotu onu arkada tutmak zor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir