Hamilton Q3’te İki Hata Yapmış

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton son sıralama turunda yaptığı hataların götürüsünün çok fazla olmadığını söylüyor.

“Altıncı ve sekizinci virajlarda dışa açıldım, ancak hayır, Nico daha iyi bir iş çıkardı ve yarın daha iyi bir iş çıkaracağımdan emin olmak için sıkı çalışmalıyım.”

Açık rakibi Rosberg olmasına rağmen Hamilton arkadaki araçların da rekabete dahil olabileceklerini düşünüyor.

“Sadece ikimiz arasında olacağını sanmıyorum. Sebastian sıralamalarda çok yakın olmuyor, ancak yarışta çok iyiydi ve onları görmezden gelemeyiz. Dikkatli olmalı ve zorlamaya devam etmeliyiz.”


Yorumlar

“Hamilton Q3’te İki Hata Yapmış” için 3 yanıt

  1. Hamilton , Rosberg’in en az kendisi kadar ıyi bir performans sergilediğini gorurken, nedense kimse popüler beklenti altında ezilmekte olan bu çocuğun başarı konusunda temkinkar yaklaşımını izleyemiyor. Hamilton sezon başlamadan once formula 1 camiasınca buyuk bir beklenti içine sokulmustu nitekim bu yarış ve siralamalarda da bir gerginlik hadisesi olarak sonuca yansımıyor degil. Diğer taraftan daha rahat ve eşit guclerde olan Rosberg müthiş bir iş çıkarıyor. Üzerinde baskı yok, aracı şahane, pilotaj konusunda üstün. Bu yıl sampiyonun Rosberg olması verilere bakılırsa işten bile degil.

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Gözünü sevdiğim, Vettel’i yakın görmek de nedir ? Yarın yarış dışı kalmazsanız ya da sorun yaşamazsanız Vettel de sorunsuz bir yarış geçirirse Rosberg ve senin (eğer olursa)3. Vettel ile aranızdaki fark gene +30 saniye olacak..

  3. rosberg power avatarı
    rosberg power

    bravo hamiltona rosberg in hakkını vermiş. bazı akıl zoru arkadaşlarda takımın komplo kuruduğu düşünedursunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir