Mercedes: Sürücülerin Arkadaş Olmaları Gerekmiyor

yazar:

kategori: ,

Mercedes’in motorsporları patronu Toto Wolff Formula 1’deki takım arkadaşları Nico Rosberg ve Lewis Hamilton’ın arkadaş olmalarının gerekmediğini söylüyor.

İkili arasındaki ilişki İspanya ve Monako GP’lerindeki sorunlardan sonra gözler önünde ve çok tartışılıyor. Ancak Kanada’da ikili tekrar normal göründüler ve bu da takımdaki atmosferi geliştirmiş görünüyor.

Ancak Toto Wolff ilişkinin tekrar arkadaşlığa kadar gitmesi gerektiği önerilerini kabul etmiyor.

“Yarış pilotları asla arkadaş olamazlar çünkü haftasonları zevk almak için yapılan yarışlar değildir. Bu onların işi ve çok rekabetçi bir ortamdayız. Harika bir arkadaşlığın iyi bir hikaye olacağı söyleniyor ancak gerçekte olacak şey bu değil.”

“Onlar iş arakadaşı ve birbirlerine saygı duydukları müddetçe birbirlerini zorlayacaklar ve markamızı umduğumuz gibi temsil edecekler.”

“Monako’daki Pazar gecesini tartışabilirsiniz, Lewis üzgün olabilir veya olmayabilir. Ancak o fazlasıyla rekabetçi. İkinci bitirdi ve Cumartesi yüzünden sıkıntılıydı.”

“Takım için sakinleşmiş olması iyi ve ancak öte yandan bunun önemli bir etkisi yoktu. Takımda iyi bir ruh var ve bu da elbette iyi bir hikaye.”

Monako’da olanlar bir çok ilgi çekti ve Wolff sorunu yönetmede biraz sorun yaşadıklarını itiraf etti.

“Bence diğer herhangi bir şirkette insanlar arasındaki ilişkileri düzeltmeniz gerekir ve bunun da hiçbir farkı yok. Sürücüler arasında gördükleriniz basındaki herkes tarafından da görülüyordu, ancak bu tür sorunlarda tarafsız kalmalısınız ve işlerin yönetilme şeklinde nötr durumda olmalısınız.”

“Eğer bu ikisi gibi bireylerseniz bunun ne hakkında olduğunu anlarsınız ve çok zor olmaz.”


Yorumlar

“Mercedes: Sürücülerin Arkadaş Olmaları Gerekmiyor” için 2 yanıt

  1. Toto Wolff işin sportif yönünden gelme birisi, ancak Mercedes’in başında tamamen ticari davranıyor. Demeçlerini inceleyin. Sadece şirketten ve prestijden bahsediyor. Okurken buna dikkat etmek gerekiyor.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Yerinde bir açıklama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir