Tost, Sainz’in Gelecekte Toro Rosso’ya Katılacağını Doğruladı

yazar:

kategori:

Toro Rosso takım patronu Franz Tost, Carlos Sainz Junior’ın gelecekte bir gün takıma katılacağını söyledi.

Daniil Kvyat’ın 2014 yılında katıldığı Toro Rosso’da etkili bir başlangıç yaptı. Bununla birlikte takımın diğer pilotu Jean Eric Vergne bu yıl takım ile üçüncü senesine girdi ve bu yılın sonunda takımdan ayrılacağına inanılıyor.

Toro Rosso’nun Vergne’in yerine alt serilerde büyük bir başarı gösteren Red Bull genç sürücü programı üyesi Carlos Sainz ile anlaşması bekleniyor.

Ama Montreal hafta sonunda konuşan Carlos Sainz’in babası: “Acelemiz yok. Gelecekte bu işlerin konuşulması daha iyi. Red Bul ya da başka bir yerden herhangi bir haber gelmedi”

2014 Formula Renault 3.5 serisinin şampiyona lideri Sainz ise şampiyonluğun en büyük aday olmasına karşın “Doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz, adım adım şampiyonluğa gideceğiz” açıklamasını yaptı.

Montreal hafta sonunda konuşan Toro Rosso takım patronu Franz Tost ise Carlos Sainz’in gelecekte takıma katılacağını doğruladı.

“Hiçbirşeye karar vermedik. Ama Carlos er ya da geç bizimle olacak. Bu sezon içerisinde bizimle cuma günü piste çıkabilir. Ama sezonun henüz çok erken bir noktasındayız ve çözmemiz gereken dayanıklılık problemleri var. Henüz bu konuda bir planımız yok”

“Carlos bu sezon içerisinde cuma antrenmanlarına çıkacak”


Yorumlar

“Tost, Sainz’in Gelecekte Toro Rosso’ya Katılacağını Doğruladı” için 2 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    Kvyatla eski takim arkadaşı bu saizn ikiside cok genc ve iyi pilotlar farkli serilerde 3 kere takim arkadasi olmuslar sanirim kvyat sadece 1 kere sainz in gerisinde kalmis diğerlerinde hep önünde bitirmiş puan olarak.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Jean Eric Vergne çok pasif sürüyor Sainz daha faydalı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir