Rossi'nin Ferrari ile Testlerinin 2. Gününü Yağmur Etkiledi

yazar:

kategori:

Kötü hava koşulları, Valentino Rossi’nin Ferrari ile Mugello’da yaptığı testleri etkiledi ancak Rossi buna rağmen deneyimden keyif aldığını ve kendisine bu imkanı sağlayan Ferrari’ye teşekkür ettiğini söyledi.

2 sene önce ciddi şekilde Ferrari ile Formula 1’e geçişi düşünen Rossi, MotoGP’de bu sene aldığı şampiyonluğun ardından tekrar test yapmak istedi.

Ferrari Rossi’ye Mugello’da 2 günlük test ayarladı ancak cuma günkü çalışmalar yağmurdan etkilendi ve Rossi perşembe günü elde ettiği dereceye ancak 1.5 sn yaklaşabildi.

Rossi "Testler oldukça iyi geçti. Ne yazıkki sabah kuru pistte çok az tur atabildim ancak yağmurlu pistte de denedik. Bundan etkilendim ve iyi geçti. Araç fantastik ve her şeyi ile iyi bir test oldu."

"Takımdaki çalışanlara ve açıkçası Luca di Montezemolo ve Stefano Domenicali’ye teşekkür ediyorum. Onlar son 2 günde gerçekten çok kararlıydılar. Kendimi Formula 1 pilotu gibi hissettim." dedi.


Yorumlar

  1. Loeb herkesi şaşırttı:9 eskiden asfalt kralıydı sonra wrc yi tamamen domine etti.Bir subaru/mitsubishi taraftarı olarak tebrik ederim

  2. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    İstediğin kadar test yap Loeb senden daha yetenekli F1'de 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir