Newey Red Bull İle Sözleşme Yeniledi, Takımdan Ayrılıyor!

yazar:

kategori: ,

Indiniti Red Bull Racing ünlü tasarımcıları Adrian Newey ile sözleşme yenilediklerini açıkladı.

Birden fazla yılı kapsadığı belirtilen, ancak net rakam verilmeyen sözleşmenin içeriği yeni çalışma alanlarını içeriyor.

Takımdan yapılan açıklama oldukça kısa.

“Yeni anlaşmanın bir parçası olarak Adrian Red Bull Teknolojileri’nin yeni projeleri üzerinde çalışacak ve Infiniti Red Bull Racing takımının Formula 1 araçlarını tasarlaması için tavsiyelerde bulunmakla yetinecek. Bu yeni projelerin detayları zaman içinde açıklanacak.”

“Adrian Infiniti Red Bull Racing’e 2006 sezonunun başına katılmıştı. 2010’da takım ilk sürücüler ve markalar şampiyonluğunu kazandı. Avusturya takımı peşinden üç sezonki her iki şampiyonayı da kazanmayı başardı.”


Yorumlar

“Newey Red Bull İle Sözleşme Yeniledi, Takımdan Ayrılıyor!” için 5 yanıt

  1. Direkt artık karısmıycak olsada tassarım asamasına ınanıyorum ki yine de mükemel işler çıkarılmasını sağlıycaktır….Newey F1 in bence Altın çocuğu…

  2. Horner az önce ağzından kaçırdı: ‘next three years’

  3. FIA nın yeni kuralları yüzünden şu deha F1 de artık çok ön planda olmayacak. Adamı F1 den soğuttunuz. Hadi motorlar daha az yakıt harcasın, doğaya daha az zarar versin diye küçülttünüz, Aerodinamik açıdan niye kural getirdiniz büyük takımların daha az para harcadığı falan yok sırf zararsınız yemin ediyorum. Şu FIA nın başındakilere bi baston verip göl kenarında bir yerlere yollasın biri.

  4. Demek ki artık ağır görevlerde yer almak istemiyor.

    1. Yetmezmi 🙂

      Adam senelerdir F1 de artık yorulmuş yıpranmıştır kolay değil taa 1984 ten Indy Car tasarımı ile başlayıp Senna nın aracının tasarımından bugünlere kadar geldi.

      Adam yıprandı kafa kalmaz o kadar hesaplama zart zurt ordan oraya adam neticede pilotlar gibi dünyayı geziyor hiç bir pilot onun kadar dünyayı dolaşmadı yarışlar için.

      Artık insan hayatı bu sonsuza kadar yaşamayacağız hiç birimiz oda biraz ailesine evine vakit ayırıp daha geri plandaki işlerle uğraşmayı seçmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir