Alonso, 3. Şampiyonluğu Almadan Pes Etmeyecek

yazar:

kategori:

Formula 1’in şu anda gridde pilotlar arasında 2 defa ile en çok şampiyonluk kazanan ismi Fernando Alonso, hanesine 3.sünü eklemeden emekli olmayacağını söyledi.

Cadena SER’e konuşan Alonso: "Tekrar şampiyon olmadan F1’den ayrılmayacağım konusunda aşağı yukarı kendime güveniyorum"

27 yaşındaki Alonso, 2005 ve 2006 yıllarında Renault ile şampiyon olmuştu ama 2007’de McLaren’de sorunlu bir sene geçirmesinin ardından sezonun çoğunda rekabetten uzak görüntü çizen R28 ile 2008’de sıkıntı yaşadı.

Ve R29 hakkında umutlu olmasına rağmen ALonso, Formula 1’in en ünlü takımı Ferrari’ye gelecekte geçme konusunu da göz ardı etmiyor.

Ferrari ile sürekli adının anılması sorulan Alonso: "Bu srouya çabuk bir cevap, doğru cevap olmayacaktır"

İspanyol pilotun gelecek ay Jerez’de test yapması planlanıyor ve Ocak ayının sonlarında da 2009 aracının koltuğuna geçecek.

Alonso: "Yarın yeni araç için koltuğumu ayarlayacağım. Bu da yarım gün sürüyor."

Alonso ayrıca Lewis Hamilton ile rekabetinde tekrar yumuşak bir tavır takındı.

Alonso: "Durum, İngiltere’de veya İspanya’da gösterildiği kadar kötü değil. Onu şampiyon olduğu için tebrik ettim, Kimi’yi de ettiğim gibi"

"Ona, bunun keyfini çıkarmasını söyledim. Bu kadar"


Yorumlar

  1. Renault da Ferrari, BMW, Toyota gibi sponsorların kendi renklerini kullanmasına izin vermese iyi olur aslında. Böyle her sponsor değiştiğinde gökkuşağı gibi oluyor. Renaultun 30. yılında çıkardığı bir livery vardı, onun üstüne standart renklerde reklam alsalar baya güzel olur.

    Bakınız Renaultun 30. yıl livery si :
    http://img395.imageshack.us/img395/7430/renault30yrs003cb3.jpg

  2. http://www.f1network.net/boards/read/s208.htm?312,9736741

    güzel bir metin olmuş tüm renaultcu arkadaslar okumalı:D total ekstra sponsor oluyormus elfle devam arac kırmızı turuncu sayfanın alt kısımlarına dogru hybrıt R29 var güzel bir çalısma olmus 😀

  3. araç gökkuşağına döner ozmn:D kırmızı turuncu lacivert sarı beyaz yokmu arttran nerde o eskı sarı mavı renault turuncu aracın gorunumunu mahvedyr apocan total benzın fırması değilmi renaultun ztn elfle güçlü bir berbaerliği var elf le total aynı zmnda olurmu yavv

  4. aklıma nedense Force india geldi:) Şaka bir yana sadece Sarı olsa yakışır renault a

  5. seneye renonun aracında kırmızı renk olacakmış total sponsorluğu ile. spekülasyonlar o yönde

  6. yaSİN SAOL KARDEŞ GÜZEL BİR BİLGİ TŞK

  7. mehmet ceviz avatarı

    ortalama üstü bir araç verin.sonra koltuğunuza kurulun.seyredin elnano yu keyfinize bakın.renault patronları size diyorum.saygılar.

  8. aferin size çok güzel şampiyonluk senaryoları üretiyorsunuz bırakında renault yapsın bunları matematik kısmına mümkünse hiç bir taraftar girmesin.

  9. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26:
    10 sene yarışır,En az 2 şampiyonluk daha alır.4-6 şampiyonluk ile kariyeri biter.Tabi şansı yaver giderse(araç faktörü) Renault 2009 da iyi olursa Renault ve alonsoyu en az 2 sene kimse tutamaz.

  10. MagicAlonso avatarı

    Sonunna kadar yanındayız sen yeterki yarış senin pistte olman bile bize yetiyor.

  11. salla malla avatarı

    bende alonsonun emekliye ayrılana kadar en ama en az 2 kez daha dünya şampiyonluğu ünvanını elde edeceğini düşünüyorum.bu kalitede bir pilota az bile. ve alonsonun renaultla 2 yıllık sözleşme imzamlamış olmasıyla 2005-2006 senelerini bize tekrardan yaşatıp ard arda 2 dünya şampiyonluğu daha kazanıp ortalığı yerle bir etmesini biz alonso taraftarlarını deliye cevirmesini istiyorum..

  12. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Bence alonso en az iki defa daha şampiyon olur.Eğer geçen sene ferrariye gelseydi şimdiye kadar şampiyonluk sayısını 4 de rahatlıkla çıkarabilirdi.Ona iyi bir araç verildiğinde neler yapabilecğini biliyoruz.Şu anda değilde kimi yada massa dan biri giderse
    ferrariye gelmesi kuvvetle muhtemel.Tabi o zamana kadar herşey değişmezse.

  13. tolga Yakşi avatarı

    Muhtemelen 10 yıl daha yarışacağını düşünürsek 3 şampiyonluk az bile, tabiki bu pilotun Alonso olmasıyla ilgili birşey, okadar mükemmel işler başardıki bu yüzden beklentilerde arttı.

  14. Bu sezon ferrari yine kazanamazsa alonso hayaline kavuşur ferrari ye gider ve şampiyonluk ihtimali çok yükselir.

  15. gökhan arkadaşım çok hakılısın. bundan önceki şampiyonluklarını birini ferraride diğerinide mc laren de kazanmıştı çünkü. geleceğin ne getireceğini bilemeyiz. ama alosno en az 4 apar diyorum ben

  16. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Zor çünkü ne Ferrari' de ne de Mercedes' te.Biraz yüksekten uçuyor.

  17. 3 az fernandocum 4-5 sampıyonlk almadan bırakmayız seni önünde en az 10 yıl var 10 yılda tek sampıyonluk alcak bır hedef umarım r29 sana yaksr bır arac olur:D

  18. alonsom sen 3 e de layiksin 4 ede laiksin sen yeterki formunda kal senin üstüne pilot yok şuan gridde diğer takınlar bile senden nerde yağmur olduğunu öğreniyorlarmış daha ne olsun bu da senin kaliteni gösterir

  19. Mütevazi bile davranmış.. Komple pilot olduğu için en iyisi o çünkü..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir