Wolff: Şampiyonu Son Yarış Belirleyecek

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff’a göre Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in şampiyonluk mücadelesi son yarışa kadar devam edecek.

Lewis Hamilton Kanada GP’sinde yarış dışı kalarak şampiyonluk yolunda takım arkadaşı Nico Rosberg’e önemli puanlar kaptırdı.

Buna rağmen Mercedes takım patronu Toto Wolff şampiyonu son yarışın belirleyeceğine inanıyor.

“Bana göre Lewis’in şampiyonluk şansı bitmedi. Henüz kaçıncı yarıştayız ? Son yarıştaki çifte puanı da sayarsak önümüzde daha 13 yarış var”

“Abu Dhabi’deki çifte puan aslında Hamilton için şampiyonluğun kurtarıcısı olabilir, ancak artık yarışlarda daha dikkatli olmak zorunda.”

“Red Bull Kanada da büyük puanlar kazandı ve aradaki boşluk kısa sürede kaybolabilir”

“Ama bana kalırsa Lewis ve Nico arasındaki şampiyonu son yarıştaki çifte puan belirleyecek.”

Wolff öte yandan Kanada GP’sinde galibiyet mal olan problemin aşırı ısınma olduğunu dile getirdi.

“Bu gerçekten tuhaf. Tüm sistemlerimizde şuana kadar oldukça iyiydik. Buna rağmen hala sistemlerde küçük problemler olduğunu görüyoruz”

“Sistemdeki aşırı ısınma ile birlikte tüm bilgileri ve sistemleri kaybettik. Daha sonra MGU-K ünitesi kapandı. Bunu sıfırlamak mümkün olamazdı”


Yorumlar

“Wolff: Şampiyonu Son Yarış Belirleyecek” için 5 yanıt

  1. Akıl ve mantık avatarı
    Akıl ve mantık

    Daha sezonun yarısına bile gelmedik, çok aceleci davranmayın.Hamilton’ın da grid cezası alma durumları var galiba,Mercedes sisteminde de problemler olabilir ki son yarışta gördük bunu.

  2. İçimden bir ses bu sinsi rosbergin çakallıkları elinde patlayacak gibi geliyor bu çakallıkla daha nereye kadar devam edecek

    1. Bu çakallıklarla şampiyonluğu da kazanabilir zfr şahsen ben şaşırmam

  3. Mercedes sezonun en gözde takımı ve pilotlarından biri şampiyon olacak %99 bu durumda onlara düşen adil olmak ne yarı Alman ve 5 senedir takımın üyesi diye Rosberg’i kayırmak ne de Hamilton’ı grid’in en ünlü pilotlarından biri olduğu için kayırmak gibi düşünceleri olmamalı ki bu zamana kadar iyi yönettiler bırakalım pist üzerinde kim iyi ise o kazansın

  4. Lewis_Didem avatarı

    Şampiyonluk son yarışa kadar sürecekse bi zahmet veri paylaşımını kesinde herkes kendi verileriyle ayar yapsın zaman bulsun.Avantajlı olan dezavantajlı duruma düşüyor sonra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir