Montezemolo: “Mucize Gerçekleştirebileceğimizi Sanmıyorum”

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, kısa sürede mucizeler yaratmalarının pek mümkün olmayacağını söyledi ve 2015 sezonuna odaklanacaklarını işaret etti.

Sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan Ferrari, yarışlar ilerledikçe rakiplerinin gerisinde kaldı. Ferrari geçen hafta sonu Kanada’da F14T’nin B versiyonunu getirse de bu da pek işe yaramadı.

Tuttosport’a konuşan Montezemolo “Kısa vadede mucize olacağını düşünmüyorum ancak bu sene yaptıklarımızın yeterli olmadığını bilerek gelecek seneler için sıkı çalışıyoruz.”

“Şu anda zor bir dönemdeyiz ancak bu konuda söylenecek ya da yapacak çok şey yok.” dedi.

Ancak La Repubblica’ya konuşmasında Montezemolo “Bu sene kesinlikle çok gelişmek zorundayız ve kararlılıkla bunu yapmalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo: “Mucize Gerçekleştirebileceğimizi Sanmıyorum”” için 8 yanıt

  1. Seneye de şampiyon olamasın da takım sen kalabiliyor musun onu düşün bence.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu 10 sene sonraya da hazırlansanız, elinizdeki aynı elemanların yapabileceği şey ortada işte. Ne değişecek. Getirdiğiniz güncelleme çalışmaz, motor yavaş kalır, lastik ısınmaz, ısınıncada biter. vs.vs.. Size sineğin kanatından yağ çıkaracak adam lazım da siz balinadan bile çıkaramadınız daha.

  3. en buyuk mucize sizin ve ekibinizin bu akimdan istifa etmesi olacak .basladilar gelecek yila hazirlanmaya 🙂

  4. En dibe vurmadan tepeye çıkamazsınız.

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Koskoca Ferrari peeh. Biz olmasak spor diyen Ferrari peeeh. Varmı yok mu belli değil zaten.

  6. Dükkanı kapatıp gidelim o zaman.

  7. Ferrari hayranları artık monza da protesto etsin her sene gelecek seneye odaklandık diyip duruyorlar. Gelecek senelere demiş tedbirli davranmış bu sefer 😀 seneye de tutmazsa 2016 ya odaklanırız diyebilmek için 😀 şaka bi yana ferrari fanı değilim ama ferrari yi bu durumda görmektende zevk almıyorum.

  8. arkadaşlar bu ferrari takımının adam olacağını sanmıyorum.hep aynı bahaneler, her zamanki gibi sonraki sezona odaklanmalar pek işi yarayamıycağını sanmıyorum .. iyi bir yönetici şart bu takıma ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir