Massa'nın Karting Yarışında Galip Barrichello Oldu

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Felipe Massa tarafından yardım amaçlı düzenlenen Go-Kart şampiyonasında genel klasmanda en üstte yer alarak turnuvanın birincisi oldu.

Michael Schumacher, Felipe Massa, Lucas di Grassi gibi isimlerin yanı sıra NASCAR’dan Jeff Gordon’un da içinde bulunduğu sürücülerin arasından sıyrılıp iki yarış sonunda en fazla puanı topladı.

Barrichello ilk yarışı di Grassi’nin önünde galip tamamladı. Daha sonra ikinci yarışı Massa en önde tamamladı ama bu, Barrichello’nun şampiyonluğuna engel oloamadı. Çünkü Barrichello’nun, Lucas di Grassi’nin 1 puan önünde yer alması için beşincilik yetiyordu.

Bununla birlikte Barrichello ve di Grassi, gelecek senenin Honda koltuğu için çekişen iki isim.

Bu ikili her iki yarışta da tampon tampona mücadele etti ama zirvede tamamlayan, Formula 1’in en tecrübeli pilotu Rubens Barrichello oldu.

Geçen senenin galibi Schumacher, genel klasmanda sadece 8. olabildi. Emekli Alman pilot, ilk yarışta hatalar yaptı ve ikinci yarışın erken zamanlarında egzoz kaybı onun mücadeleden uzak kalmasına neden oldu.

Diğer eski Formula 1 pilotları Luciano Burti ve Antonio Pizzonia idi. Yarışmaya ayrıca Ferrari test pilotu Luca Badoer ve Force India 3. pilotu Vitantonio Luizzi katıldı.

 


Yorumlar

  1. erhan aydın avatarı

    haset ağacın içine giren kurt gibidir.insanın kalbine haset girmeyedursun,çatır çatır çatlatır adamı.tabi bu öyle bir hastalıktır ki hiç yok yere bir insana(arkadaşı bile olsa) hakaret eder,aşağılayıcı konuşur…
    hatta bazen bu kötü karakteri o kadar depreşir ki YAŞAYAN GERÇEK BİR EFSANEYE bile her durumda laf atmaya çalışır.
    ama böyleleri bilmezmiki GERÇEKLER;SEN KABUL ETMESENDE GERÇEKTİR.YANİ GÜNEŞİ BALÇIKLA SIVAYAMAZSINIZ.saygılar…

  2. burak bocek avatarı

    evet schumi aciz olmus hey allahım ya bir kerede laf atmasan zaten çatlarsın.ne alakası var adam geçen sene kazanmış her cıktıgı yarısta senin gözüne galibiyeti sokmak zorundamı.yardım amaçlı bir yarıs bu lafa bak ya verem ediyorsunuz artık

  3. Daha sonra ikinci yarışı Massa en önde tamamladı ama bu, Barrichello'nun şampiyonluğuna engel olamadı. Çünkü Barrichello'nun, Lucas di Grassi'nin 1 puan önünde yer alması için beşincilik yetiyordu.

    massa 1. bitiriyor ama barichello ya 5. lik yetiyor süper ya
    bişeyler çağrıştırdı mı?

  4. Rubens zaten ancak kartingte evinde kazanabiliyor =) Züğürt tesellisi dedikleri bu olsa gerek.

  5. Görülüyorki Schuamer bir karting pilotu sürmekten bile aciz olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir