Alonso Red Bull’u Yakalayabileceklerinden Emin

yazar:

kategori:

Fernando Alonso takımının sezon bitmeden Red Bull ile farkı kapatabileceğinden emin olduğunu söyledi.

Mercedes yeni kurallarla birlikte her iki şampiyonayı kazanacak kadar hızlı, ancak Red Bull ikincilik savaşında Ferrari’nin önünde.

Kanada GP’sinde Alonso ve zaferin sahibi Ricciardo arasında 15 saniye fark vardı, ancak Alonso bu farkın kapanacağından emin.

“Ben hırslı bir sürücüyüm ve takımıma yardım etmeye çalışırım. Şimdiki amacım takımımın üreticiler şampiyonasında ikinci olmasına yardımcı olmaya çalışmak. Çok fazla puan kaybettik ancak mümkün olduğu kadar kısa sürede telafi etmeye çalışacağız.”

“Bu yıl bir yarış kazanabilir miyiz? Evet, herşey olabilir. Ancak bu beni çok fazla endişelendiren bir şey değil. Çok daha büyük sorunlarımız var ve yarışlarda en iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız ve podyuma çıkmak için mücadele edeceğiz.”


Yorumlar

“Alonso Red Bull’u Yakalayabileceklerinden Emin” için 6 yanıt

  1. Mühendisler korkak olmaktan vazgeçerler ise yakalamak bir kenara, geçebiliriz. Ama bu o kadar önemli mi ?

  2. Bence sen redbulu yakalamaya uğraşma direk redbula geç başka türlüsü hayal olur

  3. Ya mercedes?

  4. alonso 5 senedir redbullu yakalayacaklarından emin .

  5. inşallah cok zor gubu goruluyor ama hersey degısebılır dedıgı gıbı guvenlık aracı yagmur olasılıgı da var kaza yolda kalması motor sorunu ferrarı bunları degerlendırırse podyumda olur

  6. inşallah cok zor gubu goruluyor ama hersey degısebılır dedıgı gıbı guvenlık aracı yagmur olasılıgı da var kaza yolda kalması motor sorunu ferrarı bunları degerlendırırse podyumda olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir