Vettel: " Ferrari Anlaşması Rüya Gibi"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Ferrari ile Formula 1’de yarışmanın rüya gibi olduğunu ifade etti.

Eylül ayındaki İtalya Grand Prix’ini kazanan genç Alman pilot, 2008 sezonunun göze çarpan isimlerindendi.

Kariyerindeki 26 yarışın ardından 21 yaşındaki pilot, Toro Rossa’dan Red Bull’a geçiş yaptı ve 2009 senesinde grubun ana takımı ile yarışacak.

İspanyol gazete El Pais tarafından, şampiyon olmayı mı yoksa Ferrari ile bir anlaşmayı mı tercih edeceği sorulduğunda Vettel cevapladı.

Vettel: " Şampiyon olmak"

" Ama gerçekçi olursak, bunu, en iyi araçlardan birine sahip olmadan yapamazsınız ve Ferrari, bunu nasıl yapacağını gösterdi."

"Şüphesiz onlardan birinde yarışmak rüya gibi olacaktır"

Vettel, padoktaki en dost canlısı yarışmacılar arasında bilinir ama bu konu ile ilgil olarak El Pais’e gülerek: " Eğer padokta iyi bir arkadaş arıyorsanız, köpeğinizi getirin."


Yorumlar

  1. en genç dünya şampiyonu olma ünvanını kazanması 2010 da büyük bir takıma gitmesine bağlı, 2011'de 24 yaşında olcak çünkü, tabi bunu söylerken redbullda bu sene şampiyonluğa oynayamacağını karine olarak kabul ediyoruz

  2. burak bocek avatarı

    Bence 2 yarıs podyumu gördüden çok dha öte vettel.çünkü alonsodan hep en genç ünvanlarını aldı ve geriye şampiyonluk kaldı.yaşı ve baraşısı itibari ile bence çok yetenekli ve diğer pekçok pilottan ayrı.tek yetenek hamilton değil tamam şampiyon olduda bu kadar dev aynasında bakmayın insnalara.bir süper yetenek sizde yok yani:)

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bu çocuğu bir Alman takımı alırsa o takıma yazıklar olsun.Hele de Mercedes ve BMW.İki yarış podyum gördü diye havalara girdi.Di Resta gelirse onun ne kadar balon olduğu görülecektir.

  4. erhan aydın avatarı

    siteyi bu kadar düşünüyorsan bir daha bu siteye girme :)))
    herkes için bir iyilik yapmış olursun,senin kullandığın kelimeler yüzünden seviye bir hayli düştü zaten.
    eleştiri meselesine gelince;ben senin şahsına hiçbir zaman eleştiride bulunmadım,muhatabımda değilsin zaten.
    gerçi tuttuğun,fanatiği ve tiryakisi olduğun takım için edilen enküçük bir sözü kendine edilen bir hakaretmiş gibi hissediyorsun.vah vaaaah…durumun hiç iyi değil benden uyarması:)))

  5. erhan aydın avatarı

    bu sene mademki çok iyisiniz -ki gerçekten aracınız iyi- markalar klasmanında kaç puan gerideydiniz.ferrari madem çok akıldan yoksun,şampiyon pilot çıkarmadan bile yıllardır nasıl şampiyon olacak ekip kuruyor…?

  6. erhan aydın avatarı

    ferraride akıl olsaymışşşş….
    mclarende akıl yokmuydu ki 10 yıldır şampiyon olacak bir pilot bulamamıştı…

  7. Ben rahatsz olmadım Soruda ferrari var farkettiyseniz.Vettel dememiş ferrari ferrari diye.Geçen sezonun başındada söylemiştim.Çoğu kişinin gözünde popüler değilken BMW daha muhtemel Vettel için.

  8. 2 sene icerisinde massa veya rai nin yerine (büyük ihtimal rai) ferrari koltuguna gecebilir.

  9. burak bocek avatarı

    Mclaren tarftarı arkadaşlar pek bir rahatsız olmuş gibi haberden.f1de süper star bir lewis hamilton değil unutmayın bu çocuk pekçok şey başarabilir ve yeni süperstar olmayada aday.

  10. Ferrari de akıl olsaydı Alonsoyla Vetteli alırdı.Seneye son şansları artık.Bir McLaren taraftarı olarak bende istiyorum.O zaman da mazeretler olucaktır ama eğer yenersek zevki 2kat olacaktır

  11. formüla 1 süperstar arıyosanız fernando yeter size başka söze gerek yok…

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Kimi Raikonen iyi gizlemişti Ferrariye geçeceğini ama Vettel gizleme gereği duymuyor demekki.. Bence Schumi'nin bu işte katkısı olacak gibi

  13. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Formula 1'in süperstarı McLarenMercedes'te olduktan sonra bu pilot nereye giderse gitsin pek ilgilendirmiyo bizi…

  14. ferrariye gitmesini çok isterim. raik bıraktıktan sonra hami ile yarışacak vettel acayip heyecan katacaktır…

  15. burak bocek avatarı

    zaten az çok tahminler var bu yönde bende öyle düşünüyorum.inşallah gelir ama son 2yıldaki gibi iyi bir aracımız olursa çok daha anlamlı olucaktır.ona şampiyonluk kazandıracak bir paket sunmalı ferrari.birde bu yıl yapılan hatalar onun döneminde en aza indirilmeli.(eğer gelirse)Gerçekten fantastik bir pilot benim için ve onu 2yıl içinde ferraride görmek benim içinde rüya gibi

  16. Ertan Akkaş avatarı

    Yakındır bu antlaşma diye düşünüyorum. İnşallah öyle olur. 🙂

  17. Son yarışta Ferrarinin gözüne girdin zaten,yakında gidersin oraya…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir