Berger, Tost, Ascanelli Force India'ya mı Geçiyor?

yazar:

kategori:

Gerhard Berger, Toro Rosso’daki hisselerini satmasının ardından çok çabuk bir şekilde tekrar Formula 1 padoğuna dönebilir.

Alman haber kaynaklarına göre 49 yaşındaki Berger ve vatandaşı Avusturyalı Toro Rosso takım patronu Franz Tost, Force India ile bağlantıya geçmiş.

Hint milyarder Vijay Mallya’nın liderlik yaptığı Force India, McLaren ve Mercedes ile geniş bir teknik iş birliği için anlaşma imzalamış ve üst düzey sorumluları Colin Kolles ve Mike Gascoyne ile yollarını ayırmıştı.

Munich gazetesi TZ, eski McLaren pilotu Berger’in, son haftalarda Bernie Ecclestone il bir çok daha görüştüğünü yazdı.

Bununla birlikte Berger’in, Red Bull tarafından satılacak veya kapatılacak gibi görünen Toro Rosso’dan tecrübeli mühendis Giorgio Ascanelli’yi de yanında götüreceği öne sürülüyor.

Bununla birlikte son söylentiler, Berger’in Sebastian Vettel’in menajeri olacağı yönünde. Bu ikili, 2008 yılında Toro Rosso’da yakın ilişki içindeydi ve birliktelikteliklerini sürdürmeye de niyetleri var.

Vettel, daha önceden bir menajere ihtiyacı olmadığını söylemişti ama TZ’ye "Eğer doğru kişi gelirse, hayır demem" dedi


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yazılanların şayet doğruluk payı yüksekse 2010 yılında Force İndiada Vettel ve Di Resta olabilir ve bu durum diğer büyük takımlarıda mecburi bir yöne itecek o da pilot takım ve ilk uygulamasını beklediğim takım Ferrari daha sonra Renault ve bir 5 yıl sonrada BMW ve bu gidişle Ronun hayali de bir bakıma gerçekleşecek her büyük takımdan 4 araçlı bir grid ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir