Wolff: Hamilton Eskisinden Daha Güçlü Dönecek

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff, Lewis Hamilton’ın Montreal’de yarışı dışı kalmasının ardından artık çok daha güçlü olacağını söylüyor.

“Kanada karışık duygular içerisinde olduğumuz bir hafta sonu oldu. Bir tarafta hafta sonu boyunca güçlü performansımız, diğer tarafta pazar günü yaşadığımız dayanıklılık sorunları. Şuana kadar neredeyse hiç dayanıklılık problemi yaşamamıştık ve yarışta küçük bir aksaklık oldu. Bu küçük aksaklığın sonuçları gerçekten ağır oldu”

“Sorunu hemen analiz edip, neden kaynaklandığını anladık. Aynı problem ile yeniden karşılaşmamak için dersimize çok iyi çalıştık”

“Yarışı bırakmak zorunda kalan Lewis için son derece şanssız bir hafta sonu oldu. Nico ise şampiyonada Lewis ile farkı arttırmayı başardı. Ama Lewis bir savaşçı ve onun her zamankinden daha güçlü döneceğinden şüphem yok. Eğer çifte puanı da sayarsak önümüzde hala on üç yarış var. Kısacası önümüzde hala uzun bir yol var”

“Montreal’de herşeyin bir anda değişebileceğini gördük. Sadece sürüler arasında değil, takımlar arasında da mücadele var. Rakiplerimizi puan kaptırmak istemiyoruz. Bu hafta sonu tek amacımız bu olacak”


Yorumlar

“Wolff: Hamilton Eskisinden Daha Güçlü Dönecek” için bir yanıt

  1. Daha güçlü dönmek için yarış dışı olmak mı gerekiyor illa ouw yea?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir