Mallya, Avusturya’nın Force India’ya Uyacağından Emin

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya Avusturya’nın VJM07’ye uyacağını düşünüyor.

“Formula 1 Avusturya’da uzun bir süre önce düzenlendi. Açıkçası orada neler olacağını tahmin etmek zor. Gerçekten farklı bir hafta sonu olacak”

“Büyük sürprizler olacağını sanmıyorum. Red Bull Ring’in şuana kadar oldukça rekabetçi görünen VJM07’nin özelliklerine uygun olmasını bekliyoruz. Ancak takımlar arasında çok büyük bir rekabet var. İyi bir sonuç alabilmek için elimizden geleni yapacağız”

“VJM07 Kanada’da çok rekabetçiydi. Doğru stratejileri uyguladık ve sonuç gerçekten iyiydi. Son turda Sergio kaza yapmasa daha iyi puanlar alabilirdik, ama pozitif olmaya devam etmeliyiz. Lastik yönetimimiz mükemmeldi ve ön grupta yer almayı başardık”

“Takımımla gurur duyuyorum. Bugün bu noktada olmak gerçekten çok güzel. Aracımıza yeni güncellemeler getireceğiz ve büyük puanlar alabilmeyi umuyoruz”

“Şuana kadar her yarıştan puan ile ayrılmamız tutarlılığımızın iyi bir göstergesi oldu. Üst sıralar için mücadeleye devam etmek istiyoruz”

 


Yorumlar

“Mallya, Avusturya’nın Force India’ya Uyacağından Emin” için bir yanıt

  1. Ben Avusturya’nın Force İndia’ya Kanada kadar uygun olduğunu düşünmüyorum. Kanada virajlarının neredeyse hepsi şikanlardan ibaret dolayısıyla geçiş zor. Düzlükte zaten yakalamak zordu Force İndia’yı ancak Avusturya virajları geçişe daha açık..Geç frenlerle atak yapmak daha kolay olacak. Çok şükür Perez’de sıra cezası aldı ve çok önlerde olamayacak.

    Pistin en hızlısı yine Redbull olacaktır ancak Mercedes sorun yaşamazsa 1-2 veya 1-3 yapabilirler. Redbull hemen enselerinde olacak. Onların en iyi hedefi 2.lik olmalı tabi Mercedesler sorun yaşamazsa. 1 tanesini yakalayıp geçebilirler. Williams’tan yine çok şey bekliyorum. Pist onlara Kanada kadar olmasada uygun diğer araçlardan iyi olacaklardır..

    Ferrariler yine ilk 5’e belki ilk 7 ye oynar. Bakalım heyecanlı bir yarış olacak..Pist çok harika çok hızlı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir