Massa "Daha Fazla Geçiş Mümkün Değil"

yazar:

kategori:

Massa La Repubblica gazetesine yaptığı açıklamada "Bir şeyi açığa kavuşturalım: Çekiş kontrol sistemini kaldırabilirsiniz ancak aynı aerodinamikler durursa bir kazanç sağlanmaz." dedi.

Massa konuşmasına şöyle devam etti: "Mekanik yol tutuşu daha yüksek olmalı. Sonucun ne olacağını biliyor musunuz? Araçları kullanmak daha da zor olacak. Arkadan kayma sorunları olacağını düşünüyorum. Bu yüzden pek fazla geçiş göremeyeceksiniz."

"Beklentiler daha fazla geçişin olacağı yönünde. Ancak böyle olacak. Daha fazla hata riski ve böylece çeşitli durumlar olacak. Ancak geçiş olmayacak. Önemli kazalar olmamasını umalım."

Çekiş kontrol sistemi önümüzdeki sezon yasaklanacak. Bir çok pilot bu kural değişikliğini olumlu karşıladı ancak Massa yardımlar olmadan sürüş için uyarıda bulundu.

Massa "Bu daha az güvenilir. Pist dışına çıkmak daha kolay olacak. Eğer biraz yağ üzerine gelirseniz ve kayarsanız fazla yapacak birşeyiniz kalmayacak. Henüz ıslak zeminde de sürüş yapmadık."

"İzleyiciler için bu eğlenceli olabilir ancak güvenlik bakımından daha düşük bir seviye olacak." dedi.


Yorumlar

  1. bakalım massa bu yenı kurallarda 2008 de basarılı olabılecekmı eger olamassa acaba alonzo onun ıcınmı takımlarla 1 senelık anlasma ıstıyor .bugunku yazılara bakılırsa sankı bunun ıcın alt yapısını yapmaya calısıyor ferrarı ne dersınız

  2. rai seviyor bu korkuyor anlamadım.
    rai'dende iyi tur atıyor .sanırım uzun sürüslerde hata yapıyor hamiltonun dün yaptıgı gibi

  3. Sabah Heidfeld oglenden sonra Massa, bir tirsma sezdim iddiali pilotlarimizda 🙂

  4. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    massa keşke bu kadar korkmasaydın yav 😀 bizde zaten izleyici olarak daha eğlenceli yarış istiyoruz 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir