Ricciardo: “Vettel’i Yenmem Çok Şey İfade Ediyor”

yazar:

kategori:

Red Bull’un çiçeği burnunda sürücüsü Daniel Ricciardo, son 4 senenin şampiyonu takım arkadaşı Sebastian Vettel’e şu ana kadar kurduğu üstünlükten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ricciardo geride kalan 7 yarışta genel olarak takım arkadaşından daha iyiydi ve daha iyi sonuçlar aldı. Son yarışta ise Ricciardo kariyerindeki ilk zaferini kazandı.

Ricciardo “Sürekli olarak sadece Seb’den değil, kendimden de bir şeyler öğreniyorum. Takım arkadaşınız 4 kez şampiyon olmuş birisiyse bu büyük bir mücadele olur. Bu yüzden onu yenebilirsem bu çok şey ifade eder.”

“Seb bundan keyif alıyor olmalı. Yıllardır takım arkadaşı olarak Mark vardı ve şimdi yeni bir mücadele var. Birbirimize karşı sert mücadele ediyoruz ancak saygılıyız.”

“Red Bull kalmamı isterse çok mutlu olurum.  Kariyerim için çok şey yaptılar. Umarım onlara şampiyonluk kazandırabilirim. Bunu Seb gibi onlarla başarmak, en başından en zirveye olacağı için en büyük başarı olur.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: “Vettel’i Yenmem Çok Şey İfade Ediyor”” için 8 yanıt

  1. Vettel’in yaşadığı mekanik sorunları da unutmamak gerek. Sayabilen var mı? Ama yine de Ricciardo’yu destekliyorum 😀 Gülüşüne gurban.

    Bu arada, Red Bull mahfolacağız dediği Kanada’yı kazandı ya, ölsem de gam yemem artık.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Aynı açıklamaları Vettel Webber’e yapıyordu keza Alonso’da Massa’ya yapıyordu.Ne var bunda?
    Psikolojik baskı yapıyor bu gayet de doğal.

  3. Şu ana kadar yaptığı en talihsiz konusmaydi bu.
    Onun adına üzüldüm.

  4. Onur Gentas avatarı

    Ricciardo iyi pilot fakat daha yolun başında olduğunu unutmamalı. Bu açıklamaları çok fazla yapmaya başladı.

    1. Katılıyorum. Maldonado da yarış kazandıktan sonra şampiyonluğu kovalayacağım demişti. Sonra 10 yarış sıfır çekti.

      Gerçi Maldonado ile kıyaslamak mantıklı olmasa da iyi bir örnek. 🙂

    2. OtonomAktor avatarı

      Aynen. Ayrica son yarista vet de kötü degildi hatta cok denkti ric e pit stoplarda geçildi sadece. Ve vet perez massa kazasinda ki kacisiyla gözüme de girdi birazda. Bence vet bundan sonra toparliyacak.

    3. OtonomAktor avatarı

      Aynen. Ayrica son yarista vet de kötü degildi hatta cok denkti ric e pit stoplarda geçildi sadece. Ve vet perez massa kazasinda ki kacisiyla gözüme de girdi birazda. Bence vet bundan sonra toparliyacak.

  5. Son 4 senede Vettel e yapılan eleştirilerin doğruluk payı olduğunu gördük Ricciardo büyük iş yapıyor gerçekten fakat biraz daha temkinli açıklamalar yapmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir