Button, Avusturya Güncellemeleri ile Ferrari’yi Geçeceklerine İnanıyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, Mclaren’in Avusturya’ya getirdiği büyük güncelleme paketi ile Ferrari’yi geride bırakmasını umuyor.

Bir kaç aydan beri Mclaren, Avusturya GP’nin büyük güncellemelerin başlangıç noktası olacağını söylüyordu. Button bu güncelleme paketi ile klasmanda çok büyük fark olmayacağını söylese de Ferrari’yi geçebileceklerini söyledi.

Button “O kadar büyük değil. Evet, güncellemelerimiz var ancak bu sene bir çok yarışta güncelleme oldu bu yüzden bir anda önde mücadele etmeyeceğiz.”

“Ancak ilk takımın arkasındaki grup çok yakın olduğu için 0.1 sn bile büyük fark yaratabilir. 70 turluk yarışta 7 sn kazandırır.”

“Umarım güncellemeler son 2 yarıştaki gibi iyi puanlar almamızı sağlayacak kadar iyi olur. İlginç bir şekilde klasmanda Ferrari’nin sadece 21 puan gerisindeyiz. Bu yüzden onlara ne olduğunu bilmiyorum ancak hedefimiz o farkı kapatmak olmalı.”

“Hedefimiz, Mercedes’in ve Red Bull’un arkasındaki grubun zirvesinde yer almak olmalı. Arkadaki grup içerisinde umarım öne en yakın mücadele biz oluruz ve iyi puanlar kazanırız. Mercedes ve Red Bull dayanıklı olursa o zaman 5.liği kazanabiliriz.” dedi.

Button ayrıca süper yumuşak lastiklerden maksimumu çıkarma konusunda yaşadıkları sıkıntıları aştıklarını düşündüğünü belirtti.


Yorumlar

“Button, Avusturya Güncellemeleri ile Ferrari’yi Geçeceklerine İnanıyor” için 2 yanıt

  1. ferrariyi bi siz geçemediniz ya yazık valla

  2. Sana perşembe akşamları inanç dünyası diye program yaptırmak lazım tvde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir