FOTA Maliyetlerdeki Düşüş Tekliflerinin Destek Görmesini Umuyor

yazar:

kategori:

Toyota takım başkanı John Howett, FOTA’nın sporun geleceğiyle ilgili tekliflerinin gerekli desteği görmesini umuyor. FOTA üyeleri geçtiğimiz hafta toplanmış ve maliyetleri azaltmak ve gelirleri artırmak için tartışmışlardı.

Önümüzdeki birkaç gün içersinde FOTA üyeleri FIA Başkanı Max Mosley ile görüşecekler. John Howett, Honda’nın ayrılık kararından şaşkınlık duyduklarını ve ortaya konulan fikirlerin hak edilen desteği görmesini umuyor.

“Hepimiz için sürpriz oldu. Ama diğer takımlar için konuşamam. Sadece bizim ne yaptığımızı söyleyebilirim. Toyota, FOTA’nın aktivitelerine katkıda bulunuyor. Umuyoruz ki, FOTA’nın teklifleri ve aktiviteleri hak ettiği değeri görecek ve ses getirecek.”

Formla 1’den ayrılmaya niyeti olmadığını belirten Toyota takımının başkanı Howett, takımın krizi aşmak için yeterli işi yapığına inanıyor.

“Eğer duruma bakarsanız, bankaların ağır yara aldığını ve hala almaya devam ettiğini, inşaat sektörünün bunu takip ettiğini ve otomoti dahil tüm sanayinin bundan etkilendiğini söyleyebilirsiniz. Biz bir organizasyon olarak, maliyetlerin ne olduğu konusunda açık bir görüşe sahibiz ve bunu nasıl idare edip kontrol edeceğimiz konusunda da. Bu yüzden bunu yapabileceğimize ve ayakta kalabileceğimize inanıyorum.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir