Schumacher 2009'da Ferrari'nin Güçlü Olmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Gelecek sezon Formula 1’de araçlar üzerinde çok sayıda aerodinamik değişiklik yapılacak olmasına rağmen Michael Schumacher, Ferrari takımının bütün bu değişikliklerin üstesinden gelebileceğine ve gelecek sezon yarış kazanacak pozisyonda olacağına inanıyor.

Schumacher’e göre Ferrari 2009 yılına damgasını vuracak bir takım olmayı sürdürecek. " Açıkcası Ferrari, markalar şampiyonluğuna sahip ve pilotlarda da bir o kadar yakındı. Felipe ve Kimi her ikisi de istekli olacak. Zirvede bitiren takımların yine zirvede olacağını düşünüyorum, gelişim için çok büyük potansiyele sahip olabilirler fakat içlerinden birisi sizin göremeyeceğiz birşeyler bulabilir. Muhtemelen hiçkimsenin yanıtlayamayacağı bir soru bu, yapılacak değişiklikler cevabı verecektir."


Yorumlar

  1. oda bir ihtimal apocan abi 🙂

  2. ya da sadece ferrarinin olmadığı, mclaren ve bmwnin olduğu

  3. Ferrari yine güçlü olacaktır.Ama geçtiğimiz sezonlardaki gibi olacağını sanmıyorum yani sezonu sadece 2 takım domine etmeyecektir.
    Bu sene ferrarinin kerste güçlü olamaması ama diğer aerodinamik değişikliklere daha çabuk adapte olabilecek olması köklü bir takım olması ferrariyi güçlü yapacaktır.
    Ama seneye şampiyonlukta sadece mclaren ve ferrarinin olmadığı bir sezon yaşayabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir