Alonso: “Her Şey Mümkün”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Avusturya’da geride kalan ilk 2 antrenman seansından sonra hafta sonunda Mercedes’lerin arkasında her şeyin mümkün olduğunu söyledi.

Alonso, Mercedes’lerin ilk 2 sırada tamamladığı her iki antrenman seansında da 3. hızlı isim olmayı başardı.

Alonso “Her iki seansta da Kimi ile farklı program uyguluyorduk. Artık tüm verileri toplayıp hangi parçaların en iyi şekilde çalıştığına karar vermeliyiz. Bugün hep bulutluydu ve bazen yağmur damlaları bile düştü ancak bundan sonraki günler güneşli olacak. Bu yüzden lastik davranışları değişebilir.”

“İyi olursa her şey mümkün olur. Umarım daha bugünden tribünleri dolduran taraftarlar için iyi bir şov sunabiliriz.” dedi.

Pat Fry “Sıralamalar, özellikle pist çok kısa olduğu için çok yakın olacak. Bir kaç salise ile bir kaç sıra kaybedebilir ya da kazanabilirsiniz. Bu yüzden trafiğe girmeden iyi tur atmaya çalışacağız.”

“Yarış performansı açısından Mercedes’in arkasında bir grup var ve oradaki araçlar birbirlerine çok yakınlar, benzer turlar atıyorlar. Bu yüzden gridde iyi yerden start almak diğerlerini takip edebileceğiniz anlamına gelmiyor.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Her Şey Mümkün”” için 2 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    bu adamın iyimserliği taraftarlarını öldürür

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir