Maldonado’dan Cezaları Hafifleten FIA’ya Destek!

yazar:

kategori:

Lotus’tan Pastor Maldonado, ikili mücadelelere artık adaha çok izin verecek FIA’ya destek verdi.

“Bizim mücadele etmemiz gerekiyor. Eğer bu mücadelede birşeyler yapmak mümkün değilse, bu durum gösteri için iyi olmaz. Tabi ki büyük bir hata yapmamalı veya birine çarpmamalısınız.”

“Yarışlarda öndeki pilot arkadaki pilotu savunuyor ve bu durumda temas yaşanırsa arkadaki pilota ceza veriliyor. Bana göre bu doğru değil. Onlar bize elimizden geleni yapmak için fırsat vermeli”

“Hatta sadece DRS alanında değil her alanda elimizden geleni yapmak ve pozisyon kazanmaya çalışmalıyız. Şimdi sadece DRS bölgesini bekleyen birçok pilot var”

“Başka bir sürücüye dokunursanız içinizden ‘şimdi bir ceza gelecek’ diyorsunuz. Bu aptalca”

Maldonado sezonun şuana kadar ki bölümünde komiserlerin tutarlı kararlar vermediğine inanıyor

“Kişisel görüşüme göre komiserlerin kararları tutarlı değildi. Yaptıkları için kolay olmadığını biliyorum. Çünkü onlar araçta değiller ve binlerce kamera görüntüsüne bakarak bir karar vermeye çalışıyorlar. Bu gerçekten kolay birşey değil. Bu yüzden onlara her zaman saygı duyuyorum. Ama onlar şuana kadar kararlarında tutarlı değillerdi”


Yorumlar

“Maldonado’dan Cezaları Hafifleten FIA’ya Destek!” için 3 yanıt

  1. “Başka bir sürücüye dokunursanız içinizden ‘şimdi bir ceza gelecek’ diyorsunuz. Bu aptalca”… Sorun burda. sen dokunmuyorsun ki. parçalışıyorsun

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    İddaa da artık her yarış Maldonado’ya basıcam diğer pilotlar düşünsün şimdi. 😀 😀 😀 😀 😀

  3. Bu adama ayrı bir kural uygulansın sen kurallar değişmeden önce bunları yapıyorsan şimdi griddeki pilotların vay haline.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir