NASCAR: Gordon Maaşında Kesinti Yapılmasına Hazır

yazar:

kategori:

Dört kez NASCAR Sprint Cup şampiyonu Jeff Gordon şu anki finansal krizden dolayı Hendrick Motorsport’un hayatta kalmasına yardımcı olmak adına ücretinde indirime gidebileceğini söyledi.

Birkaç NASCAR takımı önemli derecede çalışanlarının sayısında düşüşe gitti fakat Gordon eğer Hendrick’teki çıkarmaları durduracaksa kendi maaşından gönüllü bir şekilde fedakarlık yapabileceğini ifade etti.

" Çok zor zamanlar, hakkında çok ciddi olunması gereken şeyler. Sahip olduğumuz en iyi takım için ne gerekiyorsa yapacağım. Şunu demek istiyorum eğer maaşımın bir kısmı insanların işlerine devam etmesini sağlayacak ya da onların görevi bırakmasına engel olacaksa, bunu yapacağım."

" Eğer ben ve Rick (Hendrick) nerede olduğumuz hakkında oturup konuşursak -açıkcası yalnızca ben değilim- bunu yapabilirim. Milyon dolarlar kazanmak için asla bu işi yapmadım."

Gordon son zamanlarda bazı pilotların aldıkları ücretleri ‘anlamsız’ olarak nitelendirdi ve bu zor zamanlarda ilk kez kesinti yapmaları gerektiğine inandığını söyledi.

" Asla milyon dolarların hayalini kurmadım. Bu anlamsız, motorhome’lara ve bu tür şeylere harcadığımız paralar çok aptalca."

" Bunu yapmamız gerekiyor mu? Hayır. Fakat bazı şeyler bizim için iyi, spor daha iyi hale geldi. Şu anda açıkcası geri adım atmamız gerekiyor ve ben de bunu yapmak zorundayım."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir