Hamilton, Sıralamalarda Yaşadığı Sorunların Ardından Şaşkın

Lewis Hamilton, Avusturya GP sıralamalarının son seansında yaşadığı sorunlar karşısında şaşırdığını söyledi.

Pole pozisyonunun favorilerinden olan Hamilton, son seanstaki ilk turunda pist dışına taştığı için tur zamanı silindi. Hamilton 2. turunda ise frenleme anında spin atarak tur zamansız bir şekilde sıralamaları tamamladı.

Hamilton “Olayı gerçekten açıklayamam. Spin attım. Frene dokunduğumda arkalar kilitlendi.”

“Bunun neden olduğundan emin değilim. Verilere bakmam lazım.”

“Yarın için iyimserim. Uzun bir yarış olacak.”

“Burada çok fazla viraj yok ancak uzun düzlükler var. Biz de en iyi motora sahibiz. Bu yüzden yükselmeyi umuyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Sıralamalarda Yaşadığı Sorunların Ardından Şaşkın” için 3 yanıt

  1. Yarın çok önemli bir yarış Rosberg’i geçmese bile hasarı en aza indirip hemen ardında bitirmesi gerek şampiyona için. Umut edelim de araç arıza vermez yükselirken

    1. Mercedeslerin rakibi sadece kendileri bu büyük bir avantaj o yüzden aradaki araçları geçmesi hiç de zor değil hamilton ın.
      Ayrıca hamilton iyi start alan bir pilot zaten startta muhtemelen 2-3 kisi geçer ilk viraj dan sonrada ilk üçün hemen arkasında olur diye tahmin ediyorum.
      Burada asıl önemli olan rakibi rosberg in nasıl bir start alacağı bu çok önemli hamilton ın rosberg i geçmesi için en basta rosberg in kötü bir start alıp pozisyon kaybetmesi gerekiyor.Eğer rosberg iyi start alır bottas ın önüne kendisini atarsa daha rosberg i geçemez yarıs içinde ama muhtemelen hemen arkasında bitirir yarısı.

  2. bende iyimserim paşam 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir