2008 Jerez Testleri Üçüncü Gün – Toro Rosso

yazar:

kategori:

Scuderi Toro Tosso 2008 test döneminin sonuna gelindiğinde son iki günde en hızlı takım oldu: yılın bitişi için iyi bir kapanış oldu, bununla birlikte çok belirgin bir özellik değil çünkü Jerez’deki takımlar farklı araç düzenlemeleri üzerinde çalışıyorlar.

Daha önemlisi araçlar sorunsuz bir gün geçirdiler ve bu da Sebastien Buemi ve Takuma Sato’nun programlarını tamamlamalarına yardımcı oldu. Sabah bölümünde performans üzerine yoğunlaşılırken öğleden sonra uzun sürüşler üzerinde çalışıldı.

Her iki durumda da pilotlar 2009 slick lastikler ile doğru ayarları bulmaya çalıştılar. Üç gün boyunca pistte kalan tek Toro Rosso pilotu olan Sebastien Buemi " Geride bıraktığım üç günlük test döneminden memnunum" şeklinde konuştu.

" Çalışmalar boyunca en az kesintiyle çok fazla şey elde ettik. Slick lastiklerle aracın çalışması üzerinde ayarlar yaptık ve azaltılmış downforce çok ilginçti ve ilk gün yağmur lastiklerini denemek benim için iyi oldu. Gelecek yıl takıma yardımcı olacak elde edilen verilerden çok şey öğrendik."


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    artık buemi kesin.yanınada sato olur herhalde.bence buttonu almalılar.sponsorda vardır buttonda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir