Kovalainen Geleceği Hakkında Sakin

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen Fransız takım ile ilk sezonunda iyi bir giriş yaptı ve takım arkadaşı deneyimli Fisichella’yı geride bıraktı. Renault’ûn da düşük performansına rağmen podyuma çıkmayı başardı.

Ancak tüm bu başarıya rağmen Fernando Alonso’nun Renault’a dönmesi Fin pilotun Renault’taki geleceğini şüphe altına sokabilir.

Alonso’nun takıma gelmesi halinde 2. pilotun Nelson Piquet Jr. olacağı tahmin ediliyor.

Kovalainen’e takımda yarışmayacağının geç söylenmesi halinde Fin pilot gelecek sene koltuksuz kalma riski ile karşı karşıya kalabilir.

Ancak autosport’a konuşan Kovalainen "Daha fazla haber yok. Durumu dikkatlice incelemeliyiz. Eğer Renault gelecekte benimle olmak istemiyorsa başka seçeneklere bakmalıyım."

"Diğer çok rekabetçi bir seçeneğim var, bu yüzden şuanda çok dikkatlice inceliyoruz. Şuana kadar sonuçlanmasını tercih ederdim ancak biraz zaman aldı. Renault henüz birşey doğrulamadı. Bu yüzden benimle devam etmek istiyorlar mı yoksa istemiyorlar mı bilmiyorum. " dedi.

Kovalainen rekabetçi seçeneğin hangi takım olduğunu söylemedi ancak son zamanlarda çıkan spekülasyonlar doğrultusunda bu takımın Mclaren Mercedes olduğuna inanılıyor.

 


Yorumlar

  1. Renault'a bağlı herşey. Alonsoyu mutlu ederse Alonso uzun süre de kalabilir… Ki öyle olması daha güzel.

  2. team_spirit avatarı

    sorunsuzda olur,huzur olur güzel olur ya heikki kal nolur:)

  3. Alonso normal bir seçenek olur.Ancak Kovalinen giderse çok büyük kayıp olur.Alonso ile kazançların olacağı doğrudur ancak bunlar Kovalainen ile de kazanılabilir ve bu pilot daha kalıcı,uzun vadeli olur.

  4. Ya da Alonsoyu her zaman elinde tutar, Kovalainen'i McLaren'a yollar. McLaren Mika Hakkinen tarzı gider, Renault 2005teki gününe döner vs…

  5. renault takımı alonsoyu bir senelik anlaşma ile takıma alıp kovalaineni kaybederse çok büyük hata yapmış olur…

  6. team_spirit avatarı

    hayır heikki yaa nereye:(

  7. bence heiki hangi takıma giderse gitsin başarılı olur böyle bir pilotu renault kaçırırsa büyük bir hata yapar

  8. yasİNG RENAULT avatarı
    yasİNG RENAULT

    bence kovalalinen alonso kadar ıyı bır pılot ve renault mutlaka takımda tutmalı nelsonun jerezdekı performası benı tatmın etmedı bnce kovalınen cok daha ıyı durumda gecen testlerde son gunu lıder kapatmstı alonso heıkkı sampıyonluga yeter dıye dusunuyrm nelson daha cok genc ve pısmesı gerekıyor dıye dusunuyrm

  9. Ron Dennis sever fin pilotlari, Mclaren`e gecerse Hamilton-Heiki arasinda super bir rekabet olacaktir, Mclaren olabilir bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir