Rosberg: “Tekrar Kazanmak Harikaydı”

Nico Rosberg, Kanada GP’de verdikleri aranın ardından Avusturya’da tekrar kazandığı için oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Yarışa 3. sıradan başlayan Rosberg, pek direkt şekilde olmasa da iyi bir strateji ve performans ile Avusturya’da kazanmayı başararak şampiyonadaki avantajını arttırdı.

Rosberg “En kolay yarışlardan birisi değildi. Bir çok şeyi kontrol altında tutmak zorundaydık ancak yine çok hızlı bir araca sahiptim. Tekrar kazanmak harika. Ve tekrar 1-2 sonucu elde etmek harika.”

“Tekrar Avusturya’da olmak harika. Burada yarışmak harika ve taraftarlar harikaydı.”

“Silverstone yarışı için sabırsızlanıyorum. Bizim için kendi evimizdeki yarış ve orada da 1-2 sonucu elde etmek, garajdaki herkes için harika olur.”

“29 puan farka sahip olmak gerçekten güzel ancak daha sezonun başında sayılırız.”

“Ben her hafta sonuna odaklanıp hepsinden maksimumu çıkarmak ve keyif almak istiyorum.”

“Sıradaki yarışa en iyi araçla gidiyor olduğumuzu bilmek güzel bir şey. İyi iş çıkarırsam polü ve yarışı kazanabilirim.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Tekrar Kazanmak Harikaydı”” için 5 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu durum çok uzun sürmez Nico, keyfini çıkar..

  2. Niyeyse bu adamı sevmiyorum.Bu yıl çok iyi sürüyor ama Lewis daha sempatik gibi geliyor bana.

  3. Harika sürüyor bu yıl.Kendisini sevmem ama bu yıl en çok hakkeden o.

  4. Rosberg in albenisi yok gerek sürüs stili gerek sosyal yasam anlamında ancak Hamilton daha popülist daha görsel e oynayan renkli bir pilot.
    Ancak iki yıldır pist üstü mücadelelerde hiç atak yememis karsılığında kaç kez çok daha iyi ataklar yapmıs bir pilot görüyoruz kaskları değistirelim herkes bu kaskın altındakini hamilton zannederdi ancak bir gerçek varki rosberg pist üzerinde hamilton a istediğini yaptıran sürekli tempoyu kendisi belirleyecek kadar yüksek hıza sahip bir pilot.

  5. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Harika işti Nico. Pit stoplar, pist üzerinde yaptığın kritik ataklar ve pit stoplarda 1 sn yavaş kalan rakibinle aradaki farkı sabitlemen yarışı getirdi. well done. yeteneksiz gösterilen bir pilotun, gridin en yetenekli pilotunu bir kaz daha malup edişini bize izlettiğin için teşekkürler. Her yarış farklı bahaneleri var ama biz işimize odaklanıp sonuç alıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir