Hamilton: “Şu An İçin Endişeye Gerek Yok”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, şampiyona lideri takım arkadaşının 29 puan gerisine düşmesine rağmen şampiyonluk konusunda henüz endişe duymadığını söyledi.

Avusturya’ya puan farkını kapatma umutlarıyla gelen Hamilton, özellikle sıralamalardaki hatasının ardından yarışta ikinci olmaya razı oldu. Rosberg’in yarışı kazanmasıyla birlikte puan farkı 29’a yükseldi.

Hamilton “Sıralamalara göre durumu kurtardığım için mutluyum. Her zaman bir şeyler öğreniyorsunuz ancak yarışları tamamlayamayarak kaybettiğim puanları hatırlamam önemli.”

“29 puan gerideyim. Henüz istediğim kadar yarış tamamlayamadım ancak daha uzun yol var.”

“Bu hafta sonundan bir çok olumlu şey çıkarabilirim. Performansım çok iyiydi. Bundan maksimumu çıkaramadım ancak gelecek yarışta bunu yapmak için her şeyi yapacağım.” dedi.

Pit stoplarda kaybettiği süreler için Hamilton “Genel olarak 2 sn kaybettim. Değerli zamanlardı ancak onlar beni birinci yapmazdı.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Şu An İçin Endişeye Gerek Yok”” için 9 yanıt

  1. Hamilton bu kadar germese belkide bir çok sey olmayabilirdi.
    Kaldiki sonuçta bir önceki yarısta takımın uyarılarına kulak vermeyip sorunun içinde nico nun aksine asırı zorlayıp muhtemel bir üçüncülüğü yani 15 puanı çöpe attı bu yarıs sıralama turlarında gene kendi hatalarıyla pol ü çöpe atarak muhtemel yarıs galibiyetinide çöpe atarak 1-2 arasındaki 7 puanı da kendisi çöpe attı iki yarısta biraz sampiyona yakısır sekilde hareket etse 22 puanı çöpe atmazdı hamilton önce kendisine bakmalı rosberg den tek turda hızlı evet ama yarıs performansında rosberg bir button değil ve çok istikrarlı
    Yapacağı is gayet basit en iyi olduğu noktada sıralamalarda mental yapısını güçlendirip sürekli pol alarak yarıs galibiyetiyle puan farkını kapatmak ve öne geçmek sonuçta bu büyük bir nimet kullanabilirse.

  2. Hamilton ın yarıs sonunda Rosbergi tebrik etmemesi tam bir skandal belki iki yarıs öncesinden bir takım kuskuları ve kırgınlıkları olabilir ama aynı hamilton geçmiste çok yanlıs isleri yaptığını da unutmamalı az çarpısan arabacılık oynamadı kendiside kaldıki rosberg le ilgili daha hiç bir sey yokken sürekli tuhaf tuhaf demeçlerle rakibini küçümsemesi ortamı germesi ni de unutmamak gerekir bu gerginliği kendisi meydana getirdi böyle gergin ortamlardada hersey oluyor malesef.

    1. Sen hangi yarışı izledin !…..
      Adamlar sarmaş dolaş oldu podyum parkında

      1. Senin gibi sadece podyum merasimini izlemediğim kesin:)

        1. Onur Gentas avatarı

          Kusura bakmayın ama verdiğiniz bilgi yanlış ama hala haklıymış gibi yorum yazıyorsunuz.

          1. Yarısın bitiminde tartıdan sonra podyum seramonisi öncesi ilk üç hazırlık yapıyor o ara normalde pilotlar kazananı tebrik eder bir tepki gösterir hamilton buz gibi nico nun dibinden geçti gitti yüzüne bile bakmadı sonrada oturdu terini sildi hiç bir sey demeden gene nico ya bakmadan diğeriyle konustu buz gibi hava esti.Podyum seramonisi göstermelik is öncesinde neler olduğunu gördük geçin bunları.

        2. Bak işte izlesen Didem’in de kapağı yapıştırmasına gerek kalmayacaktı

          1. yorumu yaptım az sonra gelir kapağı görürsün delilsiz konusma olmaz bizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir