Boullier: Bir Anda Yükselmeyi Beklemiyoruz

yazar:

kategori:

McLaren’den Eric Boullier, takımın bir anda yükselmesini beklemediklerini söyledi.

“Kevin yarış boyunca hızını ve lastik aşınmasını dengede tutmaya çalıştı. Bu konuda son derece olgun bir öğleden sonra geçirdi”

“Yarışın ilk yarısında İki Williams iki Mercedes ve Fernando’nun arkasındaydı. 66 tur boyunca altıncılığı koruyarak iyi bir iş yaptı. Fakat son turlarda daha taze lastiklere sahip olan Checo’yu arkasında tutması mümkün değildi”

“Jenson geriden başladığı yarışta yerini telafi etmesi mümkün değildi. Onun için maceracı bir yarış stratejisi belirlemiştik ancak bu işe yaramadı. Sonuç olarak kendi hatası olmaksızın yarışı 11. sırada bitirdi”

“Özetle, yedinci ve on birinci. sıra biraz sinir bozucu olsa bile doğru yönde gittiğimizi biliyoruz. Tabi ki daha büyük sonuçlar elde etmeyi umuyorduk ama bunu başaramadık. Kazandığımız bu başarıları giderek büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bir anda yükselmeyi beklemiyoruz”

“Silverstone’da Jenson ve Kevin’in tüm kalpleriyle sürüş yapacağından emin olabilirsiniz. Orada birçok McLaren taraftarı olarak ve bizi tezahüratlarla destekleyecekler. Onlar için iyi bir gösteri sunmaya çalışacağız”


Yorumlar

“Boullier: Bir Anda Yükselmeyi Beklemiyoruz” için bir yanıt

  1. murat aksoy avatarı

    Beklemeyin zaten. Ulan 1998’de liseye gidiyordum şimdi 4 yaşında çocuğum var. 15 senedir bekleye bekleye bi hal olduk. Beklemeyin artık neyi bekleyeceksiniz daha?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir