Villeneuve: Red Bull Vettel İçin Bitti

yazar:

kategori:

Formula 1 dünya şampiyonu Jacques Villenuve, Sebastian Vettel’in Red Bull kariyerinin bittiğini ve artık başka takıma geçmesi gerektiğini düşünüyor.

Vettel geçtiğimiz yıl arka arkaya dördüncü şampiyonluğunu elde etmiş ve büyük bir başarı yakalamıştı. Ancak Alman pilot yeni düzenlemeler ile birlikte birçok sorun yaşadı ve takım arkadaşından yavaş gözüktü.

1997 dünya şampiyonu Jacques Villeneuve’e göre göre Vettel’in Red Bull kariyeri artık bitmek üzere.

“Sebastina dört kez dünya şampiyonu olarak kazanabileceği herşeyi kazandı. Şimdi sorunlar Mark Webber’in aracında olduğu gibi, Vettel’de çıkmaya başladı. Takım artık Daniel’e odaklanmaya karar vermiş gibi görünüyor. Red Bull Sebastian’ı yok etmek istediklerinden başka bir görüntü vermiyor”

“Tabi ki böyle bir sezon daha takımda duramaz. Takımın idaresindeki ağırlık giderek Helmut Marko’ya geçiyor. Ve o Sebastian’ı eleştirmeye başladı. Eğer takımın kontrolünü kaybederse, bu takımdaki işleviniz tamamlanmış demektir”

“Onlar her zaman yeni birşey arıyordu ve şimdi Ricciardo’yu buldular. Red Bull Vettel için bitti. Artık takım değiştirmeli”

Villeneuve Vettel’in 2015 yılında Ferrari’ye gitme olasılığı için “Kim Ferrari’nin kapıları Vettel’e kapalı dedi ki?” açıklamasını yaptı.


Yorumlar

“Villeneuve: Red Bull Vettel İçin Bitti” için 6 yanıt

  1. Ben hala Vettel’in net bir şekilde Daniel’e mağlup olduğunu düşünmüyorum sadece motivasyon eksikliği var Vettel’de çok iyi biliyor bu sene şampiyonluk kovalamak gibi bir durumlarının olmadığını Daniel ise takıma yeni katılan başarıya aç bir pilot Daniel podyuma çıksa bunu başarı olarak görebilir ki bu gayet normal ama Vettel için podyumun 2. ve 3. basamağı cazip değil o yüzden pek zorladığını düşünmüyorum bekleme modunda şuan önümüzde ki yılda buna benzer bir Red Bull olursa 2016 için yeni bir macera başlayabilir Vettel adına

  2. OtonomAktor avatarı

    vettelin sampiyonluklarini anlarim da bu villeneuve nin en iyi araç altinda olmadan sampiyon olmasi mümkün değil. konusmalari boş ara ara gündeme gelmek icin yapilan konusmalar.

  3. Ne saçma konuşmuş hangi takım takımlar şampiyonasında puan kazanmak varken pilotuna sorun yaşatıp puan kaybetmek isterki Mark Webber bu kadar sorun yaşamıyordu ki redbull kaç kere takımlar şampiyonu oldu. Ayrıca şuan redbull motor sorunları yüzünden şampiyonada 1. liğe oynayamadığı için kazanabildiği kadar puan kazanmaya çalışıyorlar.

    1. Birde her puan sezon sonunda fazladan para demek hiç kimse para kazanmak varken kaybetmek istemez.

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Vettel geri dönecektir, ne olursa olsun adam 4 kere şampiyon oldu. Tamam araç iyidi ama kim kötü araç ile şamp. oluyor ki zaten. Elbet toparlayacak kendini.. Birde sorunların daha çok araç tabanlı olduğunu da unutmamak lazım. Motorları da bitti sanırım Vettel’in. Belki de o yüzden çıkıyordur sorunlar eski motorlar sebebiyle.

  5. Ne cok konustun beeeee

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir