Takımlar Üçüncü Araç Konusunda Düşünüyor

yazar:

kategori:

2009 Formula 1 gridinin 18 araçtan oluşması halinde takımlar üçüncü araç fikrini düşünüyor.

Bu bilgi Honda’nın Formula 1’den çekilme kararı almasının ardından bu hafta İsviçreli haftalık motor yarışları dergisi Motorsport Aktuel tarafından ortaya atıldı.

Gridde tekrar minimum 20 aracın olmasını sağlamak adına lider durumdaki Ferrari ve McLaren takımları puanlamaya dahil olmayacak üçüncü araçlarıyla katılma arzusundalar.

Daha önce bazı uzmanlar yaptıkları açıklamalarda harcamalarda kısıtlama konusunda yapılan çalışmalar ve alınan önlemlerin ardından bu fikrin mantıksızca olabileceğini söylemişlerdi.


Yorumlar

  1. madem puanlamaya dahil olmadan amacsizca tur atıcaklar niye ugrasıyorlar ki startta birseyler olur kaza yapar birisinin yarısınıda mahfeder sonra ayıkla pirincin taşını 🙂

  2. Bencede sacma olmus, oldu olacak bi takim kursunlar adinida Ferrari-Mclaren yapsinlar :))

  3. genç pilotlar oturtabilir ama zaten büyük takımların 2. takımları var. Gereksiz.

  4. gurcan hezer avatarı

    Bence gayet mantıklı bir öneri ,diğerlerinden 3 sn daha yavaş ,tur yemekten başka bir işe yaramayan araçlar görmektense ,rekebet gücü olan ve yarışta kalabilen değil YARIŞABİLEN araçlar görmeyi temenni ederim.

  5. Açıkcası F1'in geleceğinden endişe duymaya başladım.Saçmalıklar havalarda uçuşuyor…

  6. Formula 1 giderek çocuk oyuncağına dönüyor.

  7. Ertan Akkaş avatarı

    Eğer sadece McLaren ve Ferrari yapacak ve puanlamaya dahil olmayacaksa fazla bir maliyeti olmazyacaktır. Sadece Ferrari ve McLaren bu durumdan etkilenir ve bence güzel olur.

  8. R.SCHUMACHER  avatarı

    saçmalığın saçmalığı gectiği an 😀 daniska..

  9. çok saçma bir düşünce hem diyolar maliyetleri düşürmeye çallışıolar hemde 3. arac olacak puanlamada etkisi olmıcak saçma bence bu düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir