Maldonado: Araçta Birşeyler Eksik

yazar:

kategori:

Lotus’un Venezuelalı pilotu Pastor Maldonado, araçtaki bazı eksikliklerin güçlü sıralar için mücadele etmelerine engel olduğunu düşünüyor.

“Mücadele edebilecek veya savunma yapabilecek bir araca sahip olmadığımı hissediyorum. Araçta sanki bazı parçalar eksik”

“Ama çok çalışıyoruz. İnanın bana, fabrika, simülatör, mühendisler, kısa, orta ve uzun vadeli performanslarım ve tüm yeni projeler. Hepsi için çalışıyoruz. Umarım artık sezon sonuna kadar daha rekabetçi olabiliriz. Eğer biraz daha hızlanırsak ilk on içerisinde puan mücadelesi verebiliriz”

Maldonado, Lotus’un başka alanlara odaklanabilmesi için motordan %100’ü alabilmesi gerektiğine inanıyor.

“Şimdi kaybettiğimiz zamanı telafi etmemiz gerekiyor. Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Önümüzde hala bir sürü yarış var. En iyisini yapabilmek için Renault’tan yüzde yüzü almamız gerekiyor”

“Red Bull en güçlü motora sahip değil, ama güçlü bir araca ve tasarım sahipler ve çok profesyoneller. Motordan yüzde yüzü alıyorlar”

“Ben geçen yıl takımın bir parçası değildim ama geçen yıl Lotus Red Bull ile yakından mücadele etti. Belkide Red Bull’a en yakın takımlardı. Umarım eski performansı yeniden tekrarlayabiliriz”


Yorumlar

“Maldonado: Araçta Birşeyler Eksik” için 4 yanıt

  1. Araçta bir eksiklik yok. Fazlalık var, hem de 2 adet: Kasaplar olarak sen ve Grosjean.
    Gerçi Gro kendine epey çeki düzen verdi.

    Ayrıca MALdonado nereye giderse gitsin takımlar bunun kasap haydo gibi kaza yaptığını-yapacağını bildiklerinden gebermesin diye aracı yavaş yapıyorlar.

    1. hahaha 😀 lol

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Çok İyi Olmuş 😀

  3. bence pilot eksik 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir