Montezemolo: "Alonso ile Anlaşmaya Yakındık"

yazar:

kategori:

Luca di Montezemolo, Ferrari Formula 1 takımı adına bir Fernando Alonso’nun yarışmasını olasılık dışı görmüyor.

İki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot, sürekli olarak Marenollo kökenli takımla ilişkilendirildi ama Ferrari, en azından önümüzdeki iki sene için Kimi Raikkonen ve Felipe Massa ile devam edeceğini açıkladı.

İspanya’nın AS gazetesine konuşan Montezemolo: "Fernando Alonso’ya, harika bir pilot, samimi bir takım lideri ve iyi bir delikanlı olmasıyla saygı duyuyorum"

Ferrari başkanı ayrıca, 2000’lerin başlarında Alonso’nun Renault’a geçiş ard arda 2 dünya şampiyonluğu almadan önce İspanyol pilotla anlaşma imzalamaya yakın olduğuklarını da açıkladı.

Alonso: "Henüz Minardi’de iken onunla anlaşma imzalayabilirdim ama hayat uzun"

Montezemolo diğer pilotları da değerlendirdiğini söyledi.

Montezemolo: "Şüphesiz Hamilton gibi, Alonso gibi bir pilota sahip olmak isterim. Ama bu, bir başka hayatta olacak. Çünkü bu hayatta, Michael’e (Schumacher), Kimi ve Felipe’ye sahibim"

"Belki de iki sene içinde size farklı şeyler söyleyeceğim ama şu anda çok ama çok mutluyum"


Yorumlar

  1. Schumacher'de en baştan beri Vettel'i düşünüyor. Üstelik onu karting pistlerinden çekip çıkarmış ve onun üzerinde emeği bulunur iken..

  2. Ben en baştan beri Vetteli Bmw için düşünüyorum.

  3. Vetteli kaptırmama derdinde niye oluyorsun ki Mclaren mi alacak.Mümkün degil Hamilton varken.

  4. Schumi'yi Raikkonen uğruna yiyen sen değil misin bay Monti. Şimdi ona sahip mi olduğunu zannediyorsun? Kendini Ferrari'ye adayan Schumacher'e dua et sen. Yoksa bugün bu cümleleri kuracak kadar dinleyecek kimse olmayacaktı seni son yıllara damgasını vurmasaydı Schumacher.

  5. çok geniş kapsamlı düşünce. Buradaki herkes benzer fikirdedir.
    Ben Vetteli Ferrari ye kaptırmama derdindeyim:) Bmw ne yapıcak görücez.

  6. burak bocek avatarı

    2010'da yada bir yıl sonrasında bana göre bu olucak.Alonso yada Vettel'den birisinin kesin geleceğine inanıyorum.Bunda en önemli etken ise Raikkonen'in emekliliği olabilir.Ben böyle düşünüyorum

  7. Nal toplamaya devam yani..

  8. erhan aydın avatarı

    montezemolo elbette savunucak pilotlarını çünkü kim ne derse desin ikiside iyi pilot.haaa şampiyonluğu kaçırmalarına gelince;bunu montezemoloda itiraf etti zaten,massanın suçu yok suç takımda demedimi.Ki zaten gerçeğide bu değilmi?

  9. "Şüphesiz Hamilton gibi, Alonso gibi bir pilota sahip olmak isterim. Ama bu, bir başka hayatta olacak. Çünkü bu hayatta, Michale (Schumacher), Kimi ve Felipe'ye sahibim"

    güzel bir konuşma olmuş.kimi ve felipe bize yeterr =)

  10. mmurat özgenç avatarı
    mmurat özgenç

    ben bu adamdan ciddi nefret ediyorum
    Çocukluğumda hayalim bir ferrarim olması idi.Ama bu adamı yıllardır f1de izliyorum, mantığı ve rekabete olan zararları dillere destan.Beni acayip soğuttu.
    Şimdide pilotlarını savunuyor
    şampiyon olamadı ya içi gidiyor.
    Normalde çok konuşmaz ama şu an kendine yediremiyor.

  11. recep ivedik avatarı

    bu adama hayranım hiç bir pilotunu harcamak istemiyor…
    Montezemolo: "Şüphesiz Hamilton gibi, Alonso gibi bir pilota sahip olmak isterim. Ama bu, bir başka hayatta olacak. Çünkü bu hayatta, Michale (Schumacher), Kimi ve Felipe'ye sahibim"

  12. alonso renault dan başkası ile yapamaz neden alonso ve renault bir bütün 2009 da alonso çok güçlü olacaktır arabada öyle neden derseniz motor izni çıktı ben olsam şahsen renault da kaırım tabi ferrari ayrı bir dünya ama renault rekabetçi oldukça ben olsam kalırımm 2005 2006 da renault şampiyon olurken ferrarinin hali ortadaydı mercedesin hali ortadaydı

  13. fernando alonso sonunda bence ferrariye gidecek buna kesn gözüyle bakıorum… montezemolo ondn övgüyle bahsetmiş buda yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir