Mosley: "Yeni Bir McLaren Duruşması Gerekli"

yazar:

kategori:

FIA yönetim kurulu Monako’da, McLaren’in 2008 aracının yasallaığı ile ilgili incelemeyi takiben, bir başka ayrıntılı duruşmanın Şubat ayında toplanacağına karar verdi.

Ferrari ve diğer takımların, Cuma günü Monako’daki toplantıda sunulan FIA inceleme heyetinin raporu hakkındaki yorum yapmaya hakkı bulunacak.

Auto Motor und Sport’a konuşan Mosley: "Bugün, bu talihsiz bölümü bitirmeyi çok isterdik ama bir başka duruşma gerekiyor."

"Bana inanın. Eğer biz, 26 kişi, dünyanın etrafında uçuyorsak, önemli nedenlerimiz vardır"

FIA incelemesini esas alınarak, McLaren aracında Ferrari bilgilerinin bulunmadığı yargısının açıkça ortaya konamadığı, artık güçlü bir görüş oldu.

Mosley, McLaren’in hâlâ FIA’nın ilgisinin farkında olduğunu söyledi.

Mosley: "Şüphelerimiz hakkında erkenden kendilerine bilgi verildi. Şüphelerin doğrulanacağı tepki için yeterli zamanları olacak"

FIA Başkanı ayrıca, casusluk skandallarında çifte standart uyguladıkları yönündeki görüşleri de sert bir şekilde reddetti.

Mosley: "McLaren cezalandırıldı çünkü, 26 Temmuz’da doğruları söylemediler. Bilgilerin sadece Mike Couglan’a aktığı ifade edilmişti."

"Renault, daha geniş bir mühendis çevresi tarafından bilgilerin tartışıldığını olayın başından kabul etmişti."

"Ron ile bir problemim yok. Dahili bir problemi çözmemiz gerekiyorsa, sadece doğruları duymak istiyorum"

"26 Temmuz’daki Dünya Motorsporları Konseyi sırasında bende, bize doğruyu söylemediği izlenimi oluşmuştu"


Yorumlar

  1. Endişelenmeyin arkadaşlar, masa başında değil, pistlerde göstereceğiz.Ben iddia ediyorum bu Mosley Ferrari' ni yönetiminde.Yoksa bu kadar aptalcasına savunulmaz bu Ferrari takımı.

  2. Emre Bolanyığ avatarı
    Emre Bolanyığ

    bu saatten sonra fia mclareni kolluyor diyenlerin bundan sonra akıl saglıgından suphe ederim..

  3. arkadaşlar kendmizi yırtmaya hiç gerek yok, Fia McLaren düşmanıdır 2+2=4 kadar basit bir olay..

  4. Bunu söylediyse Max, bariz bir şekilde taraf tutmasının yanında iyice bunadığının da kanıtıdır. Tam karar metninden de mi bihabersin be adam, el insaf!! Renault en başta belgelerin takımda yayılmadığını, sadece Mackereth'in bilgisi dahilinde olduğunu söylemişti. Daha sonra bunun doğru olmadığı, takımda üst düzey birçok mühendisin belgeleri incelediği anlaşıldı/itiraf edildi. Aynen FIA tam karar metninde geçen şekli bu. Yazıklar olsun diyorum, iki yüzlülük mü, yüzsüzlük mü artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

  5. traji komik bir hal aldı gerekçeye bak.renault bilgileri aldığını kabul etmiş ama mclaren kabul etmemiş sadece mike biliyormuş diye ifade etmiş.yani 26 temmuzda herkes biliyordu desydi mclaren herşeyi söylediğiniz için ceza yok ama kulağınızı çekiyoruz bir daha olursa kızarım mı diyecekti.hukuk skandalı ya da yaşlılar iyice bunaklaştı

  6. ''patavatsız fia'' arkadaşım süpersin. olaya senin kadar objektif yaklaşan olmamıştır. yüzde yüz haklısın. başka türlü bu tifosi mosley in yaptıklarına bi anlam veremiyordum

  7. hadi bu sezon böyle bitti.. bari önümüzdeki sezon bu skandallar olmasın..

  8. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    ya cidden yeter ama durusma durusma iyice yorulduk. bırakın adamlar çıksınlar piste yarışsınlar. bu casusluk skandalları ve verilen kararlar cidden işin tadını kaçırıyor

  9. Mc_LaReN_MeRcEdEs avatarı
    Mc_LaReN_MeRcEdEs

    yaa kuran çarpsın bu adam beni deli etti.garezi var yaa resmen bize dünyanın en pislik adamı rezil insan !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir