Marquez: Düşük Sıcaklıkta Yamaha’lar Bize Daha Yakın

yazar:

kategori:

Honda’dan Marc Marquez, düşük pist sıcaklıklarında Yamaha’nın Honda’ya çok daha yakın olduğunu söyledi.

“Bugün oldukça iyiydi. Geçen yıl burada iyi bir hafta sonu geçirememiştim. Ama bugün gerçekten mutluyum”

“Honda burada Yamaha’lar ile mücadele edecektir. Geçen yıl burada güçlüydük ama bu yıl belki bir adım daha atmış gibi görünüyoruz. Bugün (dün) çok rahattım ve hızımızdan dolayı mutluyum”

“Düşük sıcaklıklarda güçlü değiliz. Ama diğer rakiplerimiz ile mücadele edebilecek hızdayız. Herşeyi yarın (bugün) göreceğiz.”

“Sezona gerçekten çok iyi başladım ve seviye çok yüksek oldu. Onlarla ( Rossi, Lorenzo ve Pedrosa) çok yakın mücadeleler içerisine giriyoruz. Tabi ki diğer binicilerle de öyle”

“Onlar çok gelişti ve bana çok yakınlar. Sena başında Mugello, Montmelo ve Assen daha fazla mücadele etmem gereken pistler olduğunu söylemiştim. Çok daha yakın olsa da Mugello ve Montmelo’da çok iyi bir yarış çıkarttım”

“Olumlu  olan şey motorumu kullanmaktan zevk almamdı ve gerçekten sürüş yapmaktan büyük bir zevk alıyorum. Yarın (bugün) çok daha iyi sonuçlar alacağımdan eminimim”

“Motorumuz ilk günde genel olarak iyiydi. Sıcak olduğunda Dani ile birlikte çok iyi bir ritim yakaladık. Ama hava soğuk olduğunda Yamaha’lar bize çok yakın görünüyorlar”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir