Crutchlow: Durumdan Yararlandım

yazar:

kategori:

Sıralama turlarını beşinci sırada tamamlayarak en iyi Ducati Grid pozisyonunu elde eden Cal Crutchlow, değişken koşullardan yararlandığını söyledi.

“İkinci seansa kalarak iyi bir iş yaptık. Son bölümde ise değişken koşullardan yararlanmayı başardık. Günün sonunda iyi bir tur attığımı düşünüyorum”

“Dürüst olmak gerekirse tur boyunca çok fazla zorladım. Etrafımdaki pilotların hepsi çok yavaş gidiyordu ve neden yavaş gittiklerini merak ediyordum. Evet ıslak bir zemindi, ama onlar gerçekten temkinli sürüyorlardı. Onları geçebileceğimi düşünüyordum ve aniden beşinci oldum”

“Yarış hızımıza bakarsak 20.liği ancak hakediyoruz. Bu yüzden gelişmek zorundayız. Antrenman seansında muhtemelen Ducati ile en kötü seansımı geçirdim. Arkada yol tutuşu hiç yoktu. Sürekli arkadan kayma yaşadım. Ayarlar ile herşeyin daha iyi olacağını düşündüm, ama bu hiçbirşeyi değiştirmedi. Yavaş olmak hayal kırıklığı yarattı”

“Kuru zeminde çok hızlı değiliz, o yüzden yağmurdan endişelenmemize gerek yok. Eğer yarış kuru zeminde geçersek 20. olabileceğimizi düşünüyorum. Fakat yarış ıslak zemin olursa daha iyi bir yarış çıkartabiliriz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir