Michael'den Ralf'e "Ara Ver" Tavsiyesi

yazar:

kategori:

Bu tavsiye Ralf’in ağebeyi 7 Dünya Şampiyonu Michael Schumacher’den geldi. Ralf’in Force India ile test gününde yaşadığı promlemlerin ardından Michael, Ralf’in kendisini gridin önünde yer alamayacak bir takıma adamadan önce 2 defa düşünmesi gerektiğini söyledi.

Michael "Onun tüm seçeneklerini bilmiyorum ancak dünkü gibi sürüş yapmadan önce sonuncu gelebileceğinin bir anlamı olup olmayacağını düşünmeli. "

"Bana göre daha mantıklı, güvenilir, değerli ve güzel seçenekler var onun için. Ben ona kişisel olarak F1 dışında bir sürü hoş seçeneği olduğunu söyledim. Ancak tüm seçeneklerini bilmiyorum. Henüz alınmayan bazı koltuklar var, belki başka seçenekleri vardır." dedi.

Michael, başarılı olabileceğine inanıyor ise Ralf’e Formula 1’de kalmasını önerdi ancak devam etmeden önce ara verebilecek kadar genç olduğunu söyledi.

Michael "Eğer iyi sonuç alabilecekse bunu yapsın. İyi sonuçlar alabilir ve buna motive olmuş durumda. Ancak benim durumum farklı. Ben bu kadar motive olamazdım yarışmak için. Eğer koşullar iyi değilse bırakıp, ara vermeli. Ara verebilecek, durumu düzeltebilecek ve geri gelebilecek kadar genç. "

"Ben bunu yaşadım. Barcelona’da geri geldiğimde sorun olmadığını gösterdim. Ben fazla kaybetmemiştim, bunu o da yapabilir." dedi.

Schumacher ayrıca testlerdeki performansına rağmen yarışlara geri dönme gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Schumacher "Test yapıyor ve takımın 100lerce alanda gelişmesine yardımcı oluyor olsamda, bu konuda üzerimde baskı yok."

"Eğer yarışmayı düşünürsem tüm stres tekrar üstümde olacak. Bu yüzden dışarısında kalıp, sadece turlar atıp bundan keyif almak güzel bir durum." dedi.


Yorumlar

  1. massathebest avatarı

    ralf azıcık akıllı davranıp abisini kıskanacağı yerde ondan birşeyler öğrenmeye çalışsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdi. Schumi gibi biri abin olacak ve bundan yararlanmayacaksın! bakın massa'ya adam elinden geldiğince Schumi ile irtibatı koparmıyor öğrenebileceği ne varsa almaya çalışıyor ve sonuç ortada. ama 2002 yılında ralf'in ferrari f2002 için söylediği ''kırmızı kurbağaya benziyor'' lafı zaten ne kadar kıskanç olduğunun en açık kanıtıdır. madem öyle, işte şimdi kendine force india'da bile koltuk bulamazsın ralf. hadi güle güle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir