Lotus Silverstone’dan Umutlu

yazar:

kategori:

Lotus’tan Nick Chester, E22’nin son yarışlara ornala Silverstone’da daha güçlü olmasını umuyor.

“Açıkçası Silverstone çok farklı bir pist. Avusturya’ya oranla çok daha fazla hızlı viraj var ve bu bizim aracımız için daha uygun olacak”

“Buraya ön kanat ve zemin de dahil olmak üzere bazı güncellemeler ile geliyoruz. Bazı farklı kombinasyonlarda aerodinamik parçaları denemek ve ayarları keşfetmek istiyoruz”

“Burası takım için bir ev yarışı. Bu yüzden fabrikadaki personeller ve tribündeki sadık taraftarlarımız önünde iyi bir performans sergileyebilmek için elimizden geleni yapacağız”

“Yeni aracımız üzerinde birçok sürü iş yaptık. Aracın mekaniği, parçaları hepsi üzerinde çalıştık ve araç nispeten daha iyi görünüyor. Şimdi Aerodinamik ve lastikler gibi diğer alanlara daha fazla dikkat etmeliyiz. Aksi takdirde daha iyi performans gösteremeyiz. Umarım sezon boyunca önemli gelişmeler yapmaya devam ederiz”

Federico Gastaldi ise Lotus’un daha güçlü olacağından emin.

“Silverstone Barcelona’ya çok fazla benzemiyor. Teknik bir pist olmasına rağmen pistin doğası daha hızlı. Barcelona’dan sonra üç yarış geçti ve orada olanlar biraz unutuldu”

“Ama biz biliyoruz Silverstone’da Renault’un yardımı ile birlikte E22’nin Barcelona’ya benzer bir performans sergileyecek”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir