Wolff: Hedeflerimize Ulaşmak İstiyorsak Hata Yapmamalıyız

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Toto Wolff, takımın hedeflerine ulaşabilmesi için yaptıkları hataları en aza indirmeleri gerektiğini söyledi.

“Avusturya’da iyi bir sonuç almaktan dolayı mutluyuz. Spielberg hafta sonu beklentilerimiz ile uyuşmayan zorlu bir sıralama turlarına ev sahipliği yaptı. Şuana kadarki en zor sıralama turlarıydı. Yarışı yeniden birinci ve ikinci sırada tamamlamak tatmin edici oldu. Rakiplerimiz yarış boyunca bizi eskisinden çok daha fazla zorladı”

“Elimizdeki görevin üzerinde %100 kalmamızın ne kadar önemli olduğunu birkez daha gördük. Hedeflerimize ulaşmak istiyorsak hata yapmamalısınız. Dışarda bu hataları cezalandırmak için bekleyen bir sürü takım ve pilot var”

“Şimdi Silverstone’a gidiyoruz ve orası takım için yılın olaylarından biri. Orası Brackley ve Brixworth’daki yüzlerce insanın yaptıkları işin karşılığını verme fırsatı yaratacak”

“Sürücülerimiz bu pistte çok güçlüler. İkisi arasında güçlü bir mücadele bekliyoruz. Aynı şekilde rakiplerimizin çoğu burayı kendi ev yarışları olarak görüyor ve son derece motive olmuş durumdalar. Orada başarı elde etmek isteyen bazı takımlar var ve bu nedenle hiçbirşeyi hafife almıyoruz”

“İnanılmaz Silverstone kalabalığının önünde iyi bir gösteri ortaya koyabilmek için ekibimizin büyük bir motivasyona sahip olduğundan emin olabilirsiniz”


Yorumlar

“Wolff: Hedeflerimize Ulaşmak İstiyorsak Hata Yapmamalıyız” için bir yanıt

  1. Sıralama son yıllarda çok daha önemli bir hale geldi. Biraz geriden başlayınca yapabilecekleriniz fena kısıtlanıyor. Paldır küldür adam geçmek yok artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir